Heb je zin om te komen hockeyen – de snelst groeiende sport van België? Of lijkt tennis je wel wat, in een mooie groene omgeving op onze drie all-weather tennisbanen?

WORD DAN SNEL LID VAN HTC ISCA, jouw club in de Druivenstreek op de grens van Hoeilaart en Overijse! Alle leeftijden en niveaus zijn welkom (vanaf 4 jaar tot senioren).

Heb je geen hockey ervaring maar wil je eens proberen, kom dan naar onze gratis proeflessen het hele jaar door. Je kan je (als volwassene) ook inschrijven voor onze Start2Hockey! Ervaring niet vereist, sportiviteit en gezelligheid staan centraal.

Heb je ervaring, sluit dan snel aan in onze teams in de Vlaamse competitie (VHL) tot nationale competitie van U6 tot en met U19, Studenten, Heren, Ladies, Gents en Senioren, HTC ISCA is jouw club! Ben je student (vanaf 18 jaar) dan hebben we ook een speciaal tarief voor jou.

Wij bieden jullie toptrainers en coaches van internationaal niveau (Red Panthers, Chileens nationaal team, Olympiërs), een prachtige infrastructuur en vooral een familiale sfeer, gezelligheid en sportiviteit! De leukste stages en de mooiste feesten vind je ook op ISCA!

Of kom tennissen op onze all weather banen en neem lessen van onze trainers om je prestaties te verbeteren. Alle leeftijden zijn welkom! HTC ISCA is sinds 50 jaar lid van Tennis Vlaanderen en speelt mee met  interclub competities, van jeugd tot en met volwassenen.

Klik HIER voor meer info over de Hockey en HIER voor meer info over de Tennis.

Contactinformatie: info@htc-isca.be

 

We hopen in het najaar een studententeam te vormen die mee gaat doen aan de college League. Geinteresseerd?

Schrijf je in klik hier 

We wachten nog op de voorwaarden van de nationale veiligheidsraad om hockeystages te laten doorgaan.

Wel willen we al graag de geplande stages van Tom Boon bij ISCA communiceren, zodat jullie als ouders op de hoogte zijn. Website van TBHC voor meer informatie en opgeven: Klik hier

Hierbij de data:

 

 

JAAAAA we mogen weer hockeyen, natuurlijk onder stricte voorwaarden. En we gaan ons uiterste best doen om het waar te maken zodat we nog een leuk einde van het seizoen hebben. Want wat smachten we er niet allemaal naar om weer eens op het hockey veld te staan. De overheid heeft stricte richtlijnen doorgeven. Die gaan we natuurlijk opvolgen. Het is wel gedoe, iedereen heeft een brief hierover gekregen, lees dit zorgvuldig.

Aangezien het laatste deel van het hockeyseizoen in het water is gevallen, kunnen hockeyleden voor een sterk gereduceerd tarief (20 euro) tennislid worden. Vul daarvoor het volgende lidmaatschap formulier in: Covid tennislidmaatschap 

Dit lidmaatschap eindigt automatisch op 30 augustus. Om te gaan tennissen is het verplicht een baan te reserveren.

Hoe doe je dat? Ga in Twizzit naar Activiteit, druk op + (rechtsonder in scherm), kies Reservatie, selecteer je datum en tijd, kies je deelnemers en sla je reservatie op. Je krijgt direct bericht of de reservatie is goedgekeurd.

Bedankt voor het kopen van de tapas box! Echt super meer dan 120 boxen zijn afgeleverd. Een heel erg grote merci ook namens onze sponsors.

Schrijf je nu in voor de tennisstages deze zomer. Het is nog niet 100 procent zeker dat alles door kan gaan. Maar met de inschrijving verzeker je je van een plekje als we de go-ahead krijgen van de overheid. Doen dus!

Bedankt voor het kopen van de tapas box! Echt super meer dan 120 boxen zijn afgeleverd. Een heel erg grote merci ook namens onze sponsors.

We mogen weer uit ons kot om te tennissen, heerlijk, we kunnen niet wachten.

Maar.... natuurlijk wel onder strikte voorwaarden. Je kunt via Twizzit een baan reserveren.

Zie hierboven de regels op een rijtje. En we verwachten dat jullie je er aan houden, dan kunnen we nog een fijne tenniszomer tegemoet zien!

En als je reserveert, kom dan ook. Het aantal banen is beperkt. Iedereen moet de kans krijgen om te komen spelen.

 

In navolging van het opschorten van alle hockey trainingen – en wedstrijden en de maatregelen die de overheid recentelijk heeft uitgevaardigd, heeft het bestuur besloten om de 50 jaar HTC ISCA Sponsorchallenge tot nadere orde uit te stellen. Wij verzoeken jullie dan ook tot nieuw bericht geen handelaars te bezoeken met de vraag om sponsoring. De sponsors die reeds bezocht zijn en aangemeld via de website zullen worden gecontacteerd door de sponsorcommissie.

NL
EN

 

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour