NL
EN
Binnenkort op ISCA
Recente foto's

Hockey en Tennis Club ISCA vzw

Clubhuis De Serre en secretariaat:                                                           

J. Kumpsstraat 83                                                                       

1560 Hoeilaart                                                                            

Tel:       +32 (0) 475 696 697                                    

E-mail:   info@htc-isca.be

 

Hoe kom ik naar HTC ISCA?

Het sportcomplex ligt aan de J. Kumpsstraat 83, 1560 Hoeilaart, dichtbij de uitvalswegen en is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken.

Met openbaar vervoer

Met buslijn 395 of 830: uitstappen bij de halte Zavelenborre. Loop in de richting van Hoeilaart, onder het viaduct van de E411 door, dan linksaf de J. Kumpsstraat in. Na 300 meter vind je de club aan de rechterkant.

Met lijn 345 of 343: uitstappen bij de halte De Linde. Loop vervolgens 500 meter de Joseph Kumpsstraat omlaag en je vindt de club aan de linkerkant.

Met de trein: uitstappen bij station Groenendaal en verder met buslijn 395 of 830.

Met eigen vervoer

E411 richting Namen - afslag 3 Overijse - naar rechts - aan de verkeerslichten naar rechts - tweede straat rechts (volg pijl Autosnelweg Brussel). Club ligt aan de linkerkant.

Parkeren

ISCA heeft een eigen parking op het terrein. De verkeerssituatie rond ISCA vereist oplettendheid. Stop niet voor de ingang van het terrein. Rijd eerst naar een parkeerplaats alvorens iemand in of uit te laten stappen – daarmee voorkom je levensgevaarlijke situaties. Begeleid evt. kleine kinderen naar de ingang van het terrein.

NL
EN