Wil je voor jezelf, je team of voor anderen een activiteit organiseren op ISCA? Dat kan en mag, graag zelfs!

Een activiteit kan van alles zijn: een prive-feest, ouder-kindtoernooi, scheidsrechterscursus, sponsoractiviteit, oefenwedstrijd, teametentje, een extra training. Als het op ISCA georganiseerd wordt en het is geen reguliere training of competitiewedstrijd, dan is het wat ons betreft een activiteit.


Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen we iedereen via deze link een paar eenvoudige vragen over je geplande activiteit te beantwoorden, of je nou bv prive iets aanvraagt, als tennislid, in je functie als team manager of als lid van een of andere ISCA commissie. Heb je hulp of advies nodig? Laat het ons weten.

Het ingevulde formulier wordt automatisch verstuurd naar de wedstrijdsecretaris, de horecamanager en de evenementencommissie. Jij krijgt een bevestiging van je aanvraag.

Na ontvangst wordt gecheckt of de faciliteiten die jij nodig hebt voor jouw activiteit, vrij zijn. Als alles in orde is, komt de activiteit in de kalender. Waar nodig neemt de horecamanager en/of de verantwoordeljike hockeyverhuur contact met je op om afspraken te maken over bv de huurkosten (als het geen ISCA activiteit is), de sleutels voor het clubhuis, de toegang tot de tennisbanen of de hockeyvelden.

Als het om de een of andere reden niet kan, laten we je dat natuurlijk ook weten. Samen zoeken we dan naar een oplossing.

Alvast dank voor je medewerking!

De evenementencommissie 

Jose van Dijk

Janneke Stalenhoef

Pauline Wisse

events@htc-isca.be