Beste Leden,

 De examens zijn voorbij en een welverdiende zomervakantie staat voor de deur. Graag willen we jullie nog inlichten over enkele belangrijke zaken :

  • De teamindeling: Na heel wat voorbereidend werk, zijn de teamindelingen klaar. Deze teamindelingen vinden jullie terug op Twizzit (inloggen en dan klikken op “Groepen”). Door de nieuwe privacywetgeving kunnen we helaas de teams niet publiek op de site plaatsen.

Best per spelend kind apart inloggen. De teamindelingen zijn opgesteld op basis van de verslagen en evaluaties van trainers en coaches alsmede overleg met sommige ouders. Mochten er vragen zijn, dan kunnen jullie steeds de categorie coördinator contacteren.

 

Klik hier  om het trainingsschema te raadplegen.

Nieuw : Focus groepen. Op vrijdag middag starten we in dit nieuwe seizoen met extra trainingen voor de teams van U7 tm U14. één keer per maand krijgen deze teams een extra training , waarbij gefocused wordt op specifieke zaken nav overleg tussen trainer en coach. Bijvoorbeeld : PC’s, shoot outs, basis technieken, positie spel, ... Dit begint vanaf 13/8 en voor de eerste 2 maanden liggen de data en elftallen al vast.

 

  • Start van de trainingen:

De trainingen starten weer op 13 augustus! Vergeet echter niet om eventuele afwezigheden door te geven via Twizzit want de training zal daadwerkelijk doorgaan indien:

  1. Voor U7 t.e.m. U10: er tenminste 50% van de teamleden op aanwezig staat. 
  2. Voor U12 t.e.m.U19: er tenminste 6 spelers per team aanwezig zijn.

 

NIET ingevulde spelers zullen worden gezien als afwezig. Indien bovenstaande aantallen niet worden gehaald, zal de training NIET plaatsvinden. 

Probeer tijdens de vakantie en vooral de laatste weken van augustus de fysieke conditie wat bij te houden zodat het herstarten vlot verloopt.

 

  • Zomerstages

Er kan nog steeds worden ingeschreven voor de zomerstages. Klik hier voor de link naar de zomerstages. Sportkamp inschrijvingen

 

  • Scheidsrechterdiploma’s

Wie in U19 speelt moet een scheidsrechterdiploma hebben. Wie dit niet heeft kan niet opgesteld worden. DRINGEND DOEN!

 

Prettige vakantie!!!

 

De Hockey Commissie