NL
EN

Update infrastructuur

Beste Leden,

We gaan verbouwen!


Tijdens de vakantie krijgt het clubhuis een make-over. De vloer bij de keuken is verzakt. En dat is natuurlijk levensgevaarlijk. Het moet dringend gerepareerd worden, ook al omdat we anders nooit door de inspectie heen komen.

Bovendien zakken we zelf ook niet graag door de vloer heen J

Door deze noodzakelijke ingreep moet ook een deel van de keuken vervangen worden. Er komen nieuwe frituur inbouw bakken, een moderne all round oven en een nieuwe afzuigkap; allemaal veiliger, gezonder en we hebben minder stankoverlast. 

We hadden liever een heel nieuw clubhuis neergezet, maar dat zit er financieel even niet in. Uitstel betekent in dit geval geen afstel! Het nieuwe clubhuis zal er zeker komen, maar de komende jaren moeten we het nog even met onze “Serre” doen. De investeringen in de keuken zijn allemaal wel zo dat het makkelijk overplaats-baar is naar het nieuwe clubhuis. 

Nu we toch met verbouwen bezig waren, hebben we ook besloten om het clubhuis van binnen een likje verf te geven. Daarnaast gaan we het oude, zware meubilair vernieuwen. Kortom, een gezellig mooi, vernieuwd clubhuis passend bij de nieuwe naam HTC ISCA. 

De verbouwing wordt uitgevoerd door de NV, genaamd HSR.

Deze NV is opgericht in 2007 om de grond in eigendom te verkrijgen en later hierop het waterveld en de all weather tennisbanen aan te leggen.

Alle infrastructuur, dus clubhuis, parkeerterrein, tennisbanen en de hockeyvelden valt onder deze NV.

De club (VZW HTC ISCA) is groot aandeelhouder van de NV, samen met leden die een aandeel hebben aangeschaft de afgelopen jaren.

Als je wilt weten hoe de verhouding tussen de HSR en de VZW in elkaar zit. Kijk dan eens op onze site http://www.hsrnv.com/

Daar wordt het keurig uitgelegd. 

Tot na de vakantie.
Het bestuur van HSR-NV

NL
EN