Beste leden,

Even een update over wat er weer allemaal gebeurd is en staat te gebeuren.

Ten eerste hebben we weer prachtige zomerkampen achter de rug zowel bij de Tennis als bij de Hockey. Dank aan alle organisatoren en trainers, alle deelnemers hebben enorm genoten.
 
Ook de werken aan het Clubhuis vorderen, binnen is het al 'gerenoveerd' waar de lounge en het achterstuk nieuw meubilair gekregen heeft en de hoek van de keuken heeft z'n noodzakelijke reparatie ondergaan. Het clubhuis is in die hoek na de verzakkingen weer enkele tientallen centimeters omhoog gebracht. Natuurlijk is veel van dit werk geleverd door een aannemer vanwege de expertise die hiervoor nodig is maar daarnaast was Iemke en bijna constant bij. Niet alleen om toe te zien hoe alles loopt maar ook om zelf de handen uit de mouwen te steken. Bedankt Iemke!
 
De druivenfeesten van Overijse heeft HTC ISCA niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zaterdag op de (rommel)marktdag van Overijse was ISCA aanwezig met een heuse 'booth' om onze club te promoten. Verschillende mensen zijn ons komen helpen maar in het bijzonder wil ik Nynke, onze secretaris en Laura, m'n dochter, bedanken om er van 8.30 tot 17.00 te staan om mensen te woord te staan en demonstraties te geven. We hebben heel veel positieve reacties gekregen vanwege onze aanwezigheid en op onze nieuwe naam ISCA die bij inwoners van de druivenstreek zeker nauw aan het hart ligt.
 
Verder zijn we druk bezig geweest met... de nieuwe website. We zijn nog steeds gelimiteerd in ons doen en laten vanwege de koppelingen met Twizzit, maar toch denk ik erin te zijn geslaagd om een hele verbetering te brengen. Je kan er 3 segmenten terug vinden: 1. De Club, 2. Hockey info en 3. Tennis info. Ook kan je het nu degelijk lezen niet alleen op een PC maar ook op een smartphone of tablet. Ga zeker eens kijken: www.htc-isca.be
 
Vandaag is de deadline om het tenue te bestellen. De levering zal plaatsvinden op 27 augustus van 1500 - 1600 voorafgaand aan de officiële in gebruikneming van de naam ISCA. 
De webshop blijft daarna ook open, maar dan zal de prijs verhoogd worden van het tenue. Na 27 augustus is het ook mogelijk om individuele sokken en extra shirts te kopen.

 

Resteert me voor nu jullie nog enkel te vragen zeker naar de opening van het seizoen te komen 27 augustus om 17uur. Tot dan!

Groeten,

Arvin Willemse - voorzitter HTC ISCA