Dit jaar starten we na Pasen weer met tennissen op de buitenbanen van ISCA. Naast een cyclus van 9 weken tennisles worden dit jaar voor het eerst drie toernooien toegevoegd aan het zomer tennis programma. Het seizoen start voor de jeugd met een openingstoernooi, waarna de groepslessen van start gaan. De indeling van de tennisles groepen wordt gemaakt op basis van leeftijd, niveau en beschikbaarheid. Je kunt 1 of meerdere keren per week trainen of privélessen nemen. Op ISCA geven we lessen volgens het opleidingsconcept Kids Tennis, waarbij kinderen stap voor stap leren tennissen en steeds nieuwe vaardigheden aangeleerd krijgen. Aan het einde van de lesperiode worden op 23 juni de clubkampioen schappen gespeeld en op 25 mei wordt een oefen toernooi gehouden.

 


9 tennislessen

De lessen starten op 23 april en eindigen op 29 juni en er zullen geen lessen zijn op 10, 11, 12 en 21 mei. De groepsindeling wordt gemaakt op basis van niveau, leeftijd en beschikbaarheid. Je kunt meerdere keren per week trainen. Privélessen zijn ook mogelijk in overleg met Frank (de hoofdtrainer). Er wordt, zoals de vorige jaren, les gegeven volgens het opleidingsconcept Kids Tennis, waarbij de leeftijdscategorieën in kleuren worden verdeeld zodat de kinderen stap voor stap leren tennissen. In iedere kleur leren ze nieuwe vaardigheden.

 

 

Toernooien

Het seizoen zal op zondag 15 april starten met het openingstoernooi voor de jeugd, waarbij de jeugd elkaar beter leert kennen en ook eventuele tennismaatjes kan vinden voor de rest van het seizoen. Vervolgens zal er op 25 mei een oefentoernooi gehouden worden, waarbij de vaardigheden van het spelen van een wedstrijd worden geoefend. Aan het einde van het seizoen, op 23 juni worden de clubkampioenschappen georganiseerd. Alle trainende jeugdleden worden hiervoor automatisch ingedeeld.

 

Tijden en Prijzen:

Iedere doordeweekse dag vanaf 16.30 uur (telkens een uur); woensdag van 13.00 uur tot 13.45 (3-5 jarigen); 13.45 – 14.30 (5-7 jarigen); 14.30 – 19.30 (telkens een uur).

Prijs: 30€, 50€ of 80€ voor 1 uur per week plus 10 euro toernooi kosten – 55€, 95€ of 150€ voor 2 uur per week (afhankelijk van de leeftijd) plus 10 euro toernooi kosten.

HTC ISCA zal een rekening sturen voor dit bedrag na inschrijving. Lidmaatschap bij ISCA tennisclub is verplicht en varieert per leeftijd. De volgende prijzen worden voor een zomer seizoen gerekend (zie tabel):

 

Inschrijvingen via de website of via mail (verbruggefrank@hotmail.com ) vóór 18 maart 2018.

 

Wij wensen iedereen een sportief tennisseizoen toe!

Frank en zijn team