Om de feestmaanden goed te beginnen, organiseert HTC ISCA een wijnactie.

Samen met onze sponsor DeWit hebben we een aantal prachtige wijnen uitgezocht. Op 11 november kan er de hele dag geproefd en gekocht worden. 


Na 11 november kan iedereen via de website de wijnen nog bestellen tot begin december. We zouden het fijn vinden als jullie de club zo steunen!

Hierbij de omschrijving van de wijnen.

Je kunt hier ook bestellen!! http://www.htc-isca.be/?oid=855&pid=22862&eid=4033523

 

Wit: 

Terre Magre Pinot Grigio – Friuli Grave D.O.C 2014
De druiven groeien in optimale omstandigheden op +/- 200 m boven de zeespiegel. Na een zorgvuldige selectie worden de druifjes zacht geperst om uitsluitend het beste sap te extraheren. De wijn wordt “sur lie” opgevoed, gedurende 3-4 maanden, hetgeen bijdraagt tot het uitgesproken maar zachte karakter.
 
Granger Bay sauvignon Blanc
Zuid-Afrika heeft een geweldige reputatie voor scherpe, punchy Sauvignon,  Deze overheerlijke wijn beschikt over explosieve Sauvignon aroma's.

El Parador Rueda
De Parador wijnen worden gemaakt van door de Chivite familie. Ze maken wijnen in Rioja, Navarra en Rueda. Hun wijnstijl kenmerkt zich door veel fruit in de smaak. Zo ook in deze Verdejo, de inheemse druif uit Rueda. Proef peer, appel en een lichte perziktoets. Een ideale aperitiefwijn.
 
Rood:
 
El Parador Rioja
Een Rioja gemaakt door de familie Chivite die zowel wijngaarden bezitten in Navarra als in Rioja. Deze Rioja is elegant van smaak. Hij wordt niet gedomineerd door hout maar juist door zwart fruit. Je herkent de hand van 3 generaties wijnmaken in de Rioja!
 
I lecci morellino di scansano
Diepe robijnrode kleur met paarse reflex. Aroma's van rijpe rode kers, zwarte bes, blackberry, Rijk en fluweelachtig. Een beetje pikant. Een van de beste morellino di scansano.
 
Vina Lolita: druif Granache (spaans Zaragoza) 
Diepe rode kleur met een zacht purperen rand door de jeugdigheid. Aroma’s van zwart en rood fruit met een vleugje zwarte peper. 
Het palet is rijk en mooi in balans.
 

De prijzen van het wijn pakket

Terre Magre Pinot Grigio – Friuli Grave D.O.C 2014

10.00 euro

I Lecci morellino di scansano

12,50 euro

El Parador rueda

8,00 euro

El Parador rioja

8,00 euro

Granger Bay sauvignon blanc

6,00 euro

Vina Lolita rood 

6,00 euro