NL
EN

- Bestuur: Er zijn twee vacatures voor het bestuur van HTC ISCA. We zijn op zoek naar een voorzitter en naar een Tennismanager, verkiesbaar te stellen bij ALV in april 2019. Taken: Uitstippelen van het beleid, relatie van groei en ontwikkeling van onze mooie club in het algemeen en bij de tennisafdeling. Tijdsinspanning voorzitter 5 uur per week. Tennismanager 3 uur per week.

- Ledenadministratie: Per direct een preciese, vriendelijke man/vrouw die het eerste contact is met onze nieuwe leden en ons huidige ledenbestand onderhoudt. Inwerktijd is voorzien. Taken: Aanmelden en verwerken nieuwe leden, tijdsinspanning circa 15 min per dag.

- Evenementencommissie: We zoeken twee enthousiaste regelaars.  Taken: Verwerken van aanvragen activiteiten, beschikbaarheid velden/clubhuis, activiteiten helpen op poten te zetten/ teams op weg helpen. Hulp bij inwerken is voorzien, tijdsinspanning is variabel.

- Coördinator vrijwilligers: Dit is een nieuwe functie. De coórdinator benadert actief  (nieuwe) vrijwilligers, houdt vinger aan de pols bij bestaande vrijwilligers. Taken: zorgt voor continuiteit door duidelijk beleid uit te stippelen. En zorgt voor de indeling van de teams die bepaalde activiteiten gaan organiseren. Tijdsinpanning 4 uur per week.

- Sponsorcommissie: We hebben grote nood aan vrijwilligers voor de sponsor commissie. Mensen met contacten, die niet verlegen zijn om bedrijven te benaderen en een goed ontwikkelde commerciele instelling hebben.  Door vertrek van een aantal commissie leden hebben we hier zeker 3 tot 5 personen nodig onder wie een voorzitter (per direct om in te werken).  Taken: Actief bedrijven benaderen en bezoeken, sponsoren zoeken en samenstellen ledenboekje. Tijdsinspanning: 2 uur per week

- Hockeycommissie: Vanaf het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar een categoriemanager voor de meisjes U14-U19. Taken: verwelkomen nieuwe leden binnen deze categorie, contactpersoon voor hockey coördinator en de team managers, Trouble shooter voor alles wat binnen de categorie plaats vindt. Aanjager (geen organisator!)  voor activiteiten binnen de categorie. Tijdinspanning 5 uur per week.

Voor meer informatie en/of kandidaat stellen: secretaris@htc-isca.be

 

Beste (toekomstige) vrijwilligers,

Het software pakket dat we op de club gebruiken is niet altijd even eenvoudig. Toch zijn er veel meer mogelijkheden en functies in Twizzit die het aansturen van de club een stuk makkelijker en effectiever maken. Daarom komt er een uitlegsessie speciaal voor de vrijwilligers van HTC ISCA op woensdagavond 8 mei om 19:30. Van admincoach tot bestuursleden, van reeds actieve vrijwilliger tot toekomstige vrijwiligers, voor hockey en tennis! 

Als jullie nu reeds concrete vragen hebben, ergens tegenaan lopen of zelfs wensen hebben mbt Twizzit: mail ze dan door naar secretaris@htc-isca.be. Dan kunnen deze worden voorbereid door de mensen van Twizzit. Graag ook graag doorgeven of je de 8e mei aanwezig zal zijn. Neem op deze avond in ieder geval een apparaat mee waarop je Twizzit gebruikt. Liefst een computer of Ipad.

Tot 8 mei!

Beste leden,

Ten eerste uiteraard een ongelooflijk fijn, sportief nieuwjaar gewenst. Daarop volgend zou ik willen vragen deze brief aub met aandacht te lezen. Het is soms heel lastig iedereen met een belangrijke boodschap te benaderen en in deze vluchtige, gehaaste social-media tijden, de aandacht te houden voor een kleine 5 minuten.

Beste Leden,

We hadden het al aangekondigd, het leden boekje is in aantocht. Verschillende sponsoren zijn aangeschreven om te adverteren maar we willen ook de leden de kans geven om iets in het boekje te plaatsen. Er zitten tussen de leden heel wat 'entrepreneurs' die misschien een advertentie willen plaatsen of misschien gewoon de club 'uit symphatie' wensen te ondersteunen. Daarom hebben we speciaal voor leden een aangepast model, een halve pagina in het boekje aan 250 euro. Uiteraard kan je ook een hele pagina sponseren daarom hieronder de volledige brief die naar verschillende bedrijven uitgestuurd is. Ken je verder iemand die interesse kan hebben, aarzel niet om deze brief verder door te sturen.

Help jezelf als professional en de club, mail de sponsor commissie, sponsor@htc-isca.be, om je in te schrijven voor een halve pagina aan 250 euro.

Sportieve groeten,

Arvin

klik op lees meer...

Op 4 november krijgen we leuk bezoek van de sportieve mannen en vrouwen van Sportclub Druivenstreek. De sportclub uit de omgeving voor mensen met beperkte mogelijkheden. We hebben onze terreinen beschikbaar gesteld zodat ze kunnen trainen voor de Special Olympics Nationale Spelen 2018. Succes athleten!

 

Even een aanvullling op de hockey stage van Tom Boon. De stage is voor iedereen tot en met U16!

En voor beginners hebben we extra trainers aangetrokken om hen de basis de leren van het prachtige hockeyspel.

Twee daagse Tom Boon stage, inschrijven via de website
https://www.tomboonhockey.be/nl/kalender/

Beste ouders en leden,

Wisten jullie dat het clubhuis geopend is op woensdag en vrijdag?

In ieder geval in de maand september en bij gebleken succes het hele seizoen. Dus kom allemaal gezellig langs.

 

 

Beste leden,
 
Na 11,5 jaar het ledensecretariaat en het financiële deel hiervan te hebben gedaan zal Suzanne Meijers m.i.v. vandaag voor het financiële gedeelte worden vervangen door Lucille Visser. Dit betekent dus dat u de facturen, betalingsbevestigingen en (evt.) aanmaningen van haar zal ontvangen.
 
Dit is overigens meteen een mooie gelegenheid om u eraan te herinneren dat u niet moet vergeten de factuur voor het komende seizoen te betalen. 
 
Het administratieve deel van de ledenadministratie (in- en uitschrijvingen etc.) zal Suzanne nog wel blijven doen.
 
Suzanne is reeds lid van verdienste en met recht en reden. Weinige kunnen een dergelijke 'track record' van vrijwilligerswerk aantonen. Alhoewel ze niet alles overdraagt, wil ik haar toch nog maar eens enorm bedanken namens de club voor al het werk dat ze heeft geleverd en levert.
 
Vriendelijke groet,
Arvin Willemse

De relaunch van onze club heeft de lokale krant gehaald. Klik op de link voor het artikel en de foto's

http://www.hoeilander.be/nieuws/tennis-en-hockeyclub-oranje-nu-officieel-isca-enkele-fotos

Beste leden,

Even een update over wat er weer allemaal gebeurd is en staat te gebeuren.
NL
EN