NL
EN

Beste ISCA Tennis Heren,

Aan het einde van het tennisseizoen 2017 is het weer tijd om terug te kijken op een traditiegetrouw enerverend jaar van Interclub veldslagen, ingelaste straftrainingen, prachtige dubbelavonden en al dan niet volgeboekte vrijdag-heren-tennisavonden! Alhoewel het plezier ook dit jaar weer van de all-weather banen afspatte, is er uiteraard altijd ruimte voor verbetering en verandering.

Vandaar dat wij met genoegen kunnen aankondigen dat de Heren Tenniscommissie 2018 zal worden geleid door Paul Rogmans, die de taken van Marco Eikelenboom zal overnemen voor in ieder geval dit komende jaar. Er zal worden voortgebouwd op de vaste evenementen die sinds de afgelopen jaren in de verf zijn gezet, zoals het Heren Interclub toernooi, de dubbelavonden met de ISCA dames en de vaste Heren Tennisavond, die na een niet volledig geslaagd experiment op de vrijdagavond, weer terug zal schuiven naar de vaste donderdagavond.

Dit bericht is echter niet zomaar een aankondiging, maar tevens een uitnodiging voor alle ISCA Heren Tennisleden, want verandering begint bij nieuwe gezichten! Onze vaste kern van tennissers kijkt uit naar nieuwe uitdagingen en verwelkomt graag zoveel mogelijk nieuwe leden in het tenniscircus van 2018. Er zijn genoeg mogelijkheden om in te stappen en te bekijken of het ISCA tennisniveau een haalbare kaart is: maandagavonden - Interclub training, donderdagavond – nieuwe voormalige vaste herenavond en zondag – Interclub wedstrijden.

Wij heten alle ISCA Tennis Heren van harte welkom om deel te nemen aan ons nieuwe seizoen in 2018!

Hartelijke groet,

Paul Rogmans
Marco Eikelenboom 

 

De HEREN avond vindt iedere week plaats op donderdagavond. Er zijn in ieder geval 2 banen beschikbaar. Tijden: van 19.30u tot de baanlichten uit moeten worden gedaan (rond 23.00 u). Deelnemers: herenleden vanaf 17 jaar.

Om de opkomst op de donderdagavonden tot het maximaal haalbare te doen stijgen, zal er een lichte, maar niet te onderschatten druk worden opgevoerd middels een HEDONAVOTE WhatsApp groep. Hierop zullen de laatste feiten en ficties worden aangegeven voor de heren donderdagavond tennissers. Deze WhatsApp groep zal in ieder geval bestaan uit de leden die tot nu toe al hebben gereageerd op het nieuwe donderdagavondfestijn, maar ook alle verdere geïnteresseerde donderdagavond tennissers kunnen met een korte reactie naar mij aanhaken bij deze tennis commune. 

Hartelijk dank en tot donderdagavond, mede namens Jan-Dirk,

Marco

NL
EN