NL
EN

Vrijdag 15/2 speelt dit team tegen U16G2 om 18:00, U16G1 om 19:00 en tegen U19G1 om 20:00. Komen jullie beide teams aanmoedigen?

Beste leden,

Graag willen jullie nog eens aansporen om het ISCA uit-shirt aan te schaffen. We weten dat de prijs aan de hoge kant is, maar een shirt in kleine oplages maken is in verhouding altijd duurder. Iedereen die nu een shirt aanschaft, krijgt er ook een paar witte sokken bij van de HockeyPlayer (twv 14,95€). Heb je al een shirt aangeschaft? Neem dan contact op met Marianne, secretaris@htc-isca.be , om de sokken alsnog te regelen.

Wij danken de sponsoren van dit shirt: Ginion BMW, Roto en Solver. De sponsorbijdrages komen, zoals altijd, ten goede aan onze club.

Met vriendelijke groeten,

De Sponsorcommissie

Met de feestdagen voor de deur, organiseert HTC Isca ook dit jaar weer een verkoop van heerlijke wijnen van onze vaste sponsor DeWit. Er is een selectie van 2 witte en 2 rode wijnen te koop in het clubhuis (direct mee te nemen). 

De grote kindervriend komt naar ISCA met kado's en lekkers! 

Is je kind van 2009 of jonger? Meld hem/haar dan hier aan voor het grote Sinterklaasfeest op 28 november

Het feest begint om 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom, dus ook kinderen die geen lid zijn. (Kosten 7€ per kind, vooraf te betalen).

Klik hier om je in te schrijven

 

Beste leden,

 

Met medewerking van onze trouwe sponsoren Roto, Solver en Ginion BMW is het ons gelukt om een mooi uit-tenue samen te stellen. Een kwalitatief goed wit shirt, in zowel een dames als heren uitvoering in zgn. ‘dry fit’ stof.

Vanaf vandaag te koop bij de Hockey Player (Rue E. Cattoir, Elsene, Brussel).

De shirts zijn beschikbaar vanaf  U12. Kleinere maten zijn ook leverbaar op aanvraag bij de Hockey Player.

Wij gaan er van uit dat dit nieuwe tenue de ISCA uitstraling en team professionaliteit versterkt.

 

Met vriendelijke groet,

Marco Hogenboom

Sponsor commissie HTC ISCA

Het clubhuis is naast de weekenden bij wedstrijden ook geopend op:
- maandagavond bij hockey wedstrijden
- woensdagmiddag van 14.00 -17.30 voor de trainingen
- donderdagavond voor hockey trainingen en of heren tennis avond vanaf 21.30
- vrijdag late middag van 17.00 - 19.00 bij de (focus) trainingen

Groepen, teams kunnen ook op voorhand catering maaltijden bestellen, start prijs 12,00 euro per maaltijd. Prijs is afhankelijk wat besteld wordt.

Beste leden,

 

Na de winterstop zullen we weer een hockey academie aanbieden. Kinderen die graag willen leren hockeyen kunnen het zes weken uitproberen voor 35 euro. 

Bij voldoende aanmeldingen zullen er twee groepen komen: een groep van 8 tot en met 11 jaar en een groep van 12 tot en met 16 jaar. Ken je kinderen die het wel eens willen proberen? Mail dan met secretaris@htc-isca.be  voor meer informatie. 

Join us https://vimeo.com/301444031

 

Het nieuwe hockeyseizoen staat weer voor de deur. Wil je een keer hockey uit proberen? Je kunt drie keer gratis proeftrainen.

Dit geldt zowel voor de jeugd als voor de volwassenen.

https://vimeo.com/285068088

De hockey bond heeft een mobiele applicatie ontwikkeld, die u in staat zal stellen om uw volledig hockeyseizoen op simpele en intuïtieve wijze te beheren, alsook eventueel die van uw kinderen, vanop uw smartphone of tablet. Belgium Hockey App is een gemakkelijke en handige tool, die snel voor elke hockeyspeler of fan in België onmisbaar zal worden.

Met Belgium Hockey App kan u :

  • met één klik het programma, de resultaten en/of het klassement van uw team, dat van uw (klein)kinderen of van uw favoriete teams inkijken
  • het adres, de contactgegevens en routebeschrijving van elke hockeyclub en -zaal in België terugvinden
  • uw aanwezigheid/afwezigheid op de volgende wedstrijden melden
  • aangeven wanneer u bereid bent om chauffeur te zijn bij een volgende verplaatsing van uw team of dat van uw kind
  • Belgium Hockey App is gratis beschikbaar via appstore  of googleplay. 
NL
EN