NL
EN

Het lijkt nog ver weg, maar schrijf alvast in de agenda, de Kickoff op 29 augustus. 

Hopelijk houden we het virus onder controle zodat we een fijn seizoen tegemoet kunnen zien. Natuurlijk zijn ook alle tennisleden welkom zijn.

De nieuwe teamindeling staat online!
We hebben maar liefst zeven teams extra ingeschreven. Onder andere hebben we twee nieuwe ladies teams en een boys college league team. Echt fantastisch. We gaan er een super jaar van maken!

Bring a friend gaat door bij de laatste trainingen!
Omdat de coronamaatregelen weer iets versoepeld zijn, kunnen we gelukkig toch nog een “bring a friend-week” organiseren. We hebben er zin in. In de week van 22 juni mogen alle spelers en speelsters tot en met U12 een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training. Het zou leuk zijn om heel veel nieuwe kinderen te laten zien hoe leuk hockeyen is en hoe gezellig onze club wel niet is, dus aarzel niet en bel direct iedereen op om ze uit te nodigen. En geef de namen even door aan jullie teammanager want dan zorgen we ervoor dat de trainers klaarstaan om iedereen te verwelkomen.
Meer infomatie over de club kan gevonden worden op http://www.htc-isca.be/ en aarzel niet om ons te contacteren als er nog vragen zijn info@htc-isca.be

We hopen in het najaar een studententeam te vormen die mee gaat doen aan de college League. Geïnteresseerd?

Schrijf je in met het supervoordelige studententarief!: klik hier 

 

Schrijf je in voor de volgende stages op HTC ISCA. We werken volgens de overheidsrichtlijnen in kleine groepen (bubbels) . Opgeven? : Klik hier

Hierbij de data:

  • Van 1/7 tot 3/7     : Top hockey Stage van 6 tot 9 jaar
  • Van 1/7 tot 3/7     : Elite stage van 10 tot 16 jaar
  • Van 6/7 tot 10/7   : Mini kids stage van 4 tot 5 jaar
  • Van 6/7 tot 10/7   : Hockey & Fun stage van 6 tot 13 jaar
  • Van 17/8 tot 21/8 : Top hockey stage van 6 tot en met 15 jaar
  • Van 24/8 tot 28/8       : Mini kids stage van 4 tot 5 jaar (VOLZET)
  • Van 24/8 tot 28/8       : Top hockey stage van 6 tot 13 jaar (VOLZET)

 

 

JAAAAA we mogen weer hockeyen, natuurlijk onder stricte voorwaarden. En we gaan ons uiterste best doen om het waar te maken zodat we nog een leuk einde van het seizoen hebben. Want wat smachten we er niet allemaal naar om weer eens op het hockey veld te staan. De overheid heeft stricte richtlijnen doorgeven. Die gaan we natuurlijk opvolgen. Het is wel gedoe, iedereen heeft een brief hierover gekregen, lees dit zorgvuldig.

Aangezien het laatste deel van het hockeyseizoen in het water is gevallen, kunnen hockeyleden voor een sterk gereduceerd tarief (20 euro) tennislid worden. Vul daarvoor het volgende lidmaatschap formulier in: Covid tennislidmaatschap 

Dit lidmaatschap eindigt automatisch op 30 augustus. Om te gaan tennissen is het verplicht een baan te reserveren.

Hoe doe je dat? Ga in Twizzit naar Activiteit, druk op + (rechtsonder in scherm), kies Reservatie, selecteer je datum en tijd, kies je deelnemers en sla je reservatie op. Je krijgt direct bericht of de reservatie is goedgekeurd.

Bedankt voor het kopen van de tapas box! Echt super meer dan 120 boxen zijn afgeleverd. Een heel erg grote merci ook namens onze sponsors.

Yes!! Vanaf maandag 18 mei kunnen we weer hockey trainingen geven! 
We wachten op de laatste richtlijnen van de hockeybond om deze trainingen te organiseren op een veilige manier voor iedereen. Verdere informatie volgt.
NL
EN