Education time!

Beste Leden,


We starten 2018 vol energie en motivatie om onze club naar een hoger niveau te tillen. Om dit te realiseren, willen we jullie graag de mogelijkheid geven om jezelf bij te scholen middels de volgende opleidingen:

  1. Aspirant initiator cursus
  2. Get Fit 2 Sport

Hieronder meer informatie over beide opleidingen. Graag zien we zoveel mogelijk van jullie terug bij een van onderstaande opleidingen!

 Met sportieve groeten,

 De Hockeycommissie

 

 

 

Prachtige kerstsfeer @HTC ISCA. Borrel voor alle leden 17.30-20.30

Kom gezellig elkaar fijne feesten wensen in het cubhuis. Met glühwein, chocomelk en oliebollen

Gezien de huidige sneeuw die uit de lucht valt en de weersvoorspelling rond 19u vanavond met opnieuw sneeuw, zijn alle Gentswedstrijden van deze avond afgelast! 

 

 

 

 

De Hockey Commissie is verheugd te kunnen melden dat zij een samenwerkingsverband is aangegaan met het bedrijf SNS (Sport Na School).

Beste leden,

We zitten allemaal vol verwachting te wachten op wat voor lekkers de Sint dit jaar brengt. Het is een heerlijk spannende periode in deze donkere wintermaanden en het is dan ook heel prettig om jullie te melden dat er heel wat goed nieuws te melden valt over onze Club. Graag geven we jullie dan ook een update over de recente stand van zaken in ISCA.

 

Om de feestmaanden goed te beginnen, organiseert HTC ISCA een wijnactie.

Samen met onze sponsor DeWit hebben we een aantal prachtige wijnen uitgezocht. Op 11 november kan er de hele dag geproefd en gekocht worden. 

Wegens groot succes vorig jaar komt Studio-64 weer naar ISCA met de nieuwe herfst en winter collecite.
Leuke accessoires, zoals riemen tassen en sjaals, perfect voor een Sint-kadootje. Iedereen is welkom en neem gezellig je vriendin, familie of buurvrouw mee
NL
EN