NL
EN

Beste (toekomstige) vrijwilligers,

Het software pakket dat we op de club gebruiken is niet altijd even eenvoudig. Toch zijn er veel meer mogelijkheden en functies in Twizzit die het aansturen van de club een stuk makkelijker en effectiever maken. Daarom komt er een uitlegsessie speciaal voor de vrijwilligers van HTC ISCA op woensdagavond 8 mei om 19:30. Van admincoach tot bestuursleden, van reeds actieve vrijwilliger tot toekomstige vrijwiligers, voor hockey en tennis! 

Als jullie nu reeds concrete vragen hebben, ergens tegenaan lopen of zelfs wensen hebben mbt Twizzit: mail ze dan door naar secretaris@htc-isca.be. Dan kunnen deze worden voorbereid door de mensen van Twizzit. Graag ook graag doorgeven of je de 8e mei aanwezig zal zijn. Neem op deze avond in ieder geval een apparaat mee waarop je Twizzit gebruikt. Liefst een computer of Ipad.

Tot 8 mei!

De Nationale G-hockey ploeg de 'Red Giants' komt op ons terrein trainen olv hun hoofdcoach Joy Jouret! We zijn blij opnieuw een Nationale ploeg bij ons te kunnen verwelkomen. Joy is ook 1 van de hoofdtrainers van HTC ISCA.

Wil je je direct inschrijven? Bekijk de volledige SportWays stage-kalender op onze club via deze link

 

Vrijdag 15/2 speelt dit team tegen U16G2 om 18:00, U16G1 om 19:00 en tegen U19G1 om 20:00. Komen jullie beide teams aanmoedigen?

Beste leden,

Graag willen jullie nog eens aansporen om het ISCA uit-shirt aan te schaffen. We weten dat de prijs aan de hoge kant is, maar een shirt in kleine oplages maken is in verhouding altijd duurder. Iedereen die nu een shirt aanschaft, krijgt er ook een paar witte sokken bij van de HockeyPlayer (twv 14,95€). Heb je al een shirt aangeschaft? Neem dan contact op met Marianne, secretaris@htc-isca.be , om de sokken alsnog te regelen.

Wij danken de sponsoren van dit shirt: Ginion BMW, Roto en Solver. De sponsorbijdrages komen, zoals altijd, ten goede aan onze club.

Met vriendelijke groeten,

De Sponsorcommissie

Beste leden,

 

Met medewerking van onze trouwe sponsoren Roto, Solver en Ginion BMW is het ons gelukt om een mooi uit-tenue samen te stellen. Een kwalitatief goed wit shirt, in zowel een dames als heren uitvoering in zgn. ‘dry fit’ stof.

Vanaf vandaag te koop bij de Hockey Player (Rue E. Cattoir, Elsene, Brussel).

De shirts zijn beschikbaar vanaf  U12. Kleinere maten zijn ook leverbaar op aanvraag bij de Hockey Player.

Wij gaan er van uit dat dit nieuwe tenue de ISCA uitstraling en team professionaliteit versterkt.

 

Met vriendelijke groet,

Marco Hogenboom

Sponsor commissie HTC ISCA

Het clubhuis is naast de weekenden bij wedstrijden ook geopend op:
- maandagavond bij hockey wedstrijden
- woensdagmiddag van 14.00 -17.30 voor de trainingen
- donderdagavond voor hockey trainingen en of heren tennis avond vanaf 21.30
- vrijdag late middag van 17.00 - 19.00 bij de (focus) trainingen

Groepen, teams kunnen ook op voorhand catering maaltijden bestellen, start prijs 12,00 euro per maaltijd. Prijs is afhankelijk wat besteld wordt.

Beste leden,

 

Na de winterstop zullen we weer een hockey academie aanbieden. Kinderen die graag willen leren hockeyen kunnen het zes weken uitproberen voor 35 euro. 

Bij voldoende aanmeldingen zullen er twee groepen komen: een groep van 8 tot en met 11 jaar en een groep van 12 tot en met 16 jaar. Ken je kinderen die het wel eens willen proberen? Mail dan met secretaris@htc-isca.be  voor meer informatie. 

Join us https://vimeo.com/301444031

 

NL
EN