NL
EN

Vergeten jullie niet Trooper aan te zetten. Nu niemand naar buiten mag, wordt er flink online gekocht. En als jullie het via Trooper doet dan krijgt de club een percentage van de verkopende partij. (dus niet van jullie) Kijk even naar het filmpje hieronder hoe het moet. Alle grote partijen Decathlon, Bol.com, Coolblue etc zitten erbij. En oh ja ook takeaway.com.

Het is echt super simpel.

Deze link even kopieren en dan wordt het heel goed uitgelegd.

https://youtu.be/jGgVgioUMq0

 

In navolging van het opschorten van alle hockey trainingen – en wedstrijden en de maatregelen die de overheid recentelijk heeft uitgevaardigd, heeft het bestuur besloten om de 50 jaar HTC ISCA Sponsorchallenge tot nadere orde uit te stellen. Wij verzoeken jullie dan ook tot nieuw bericht geen handelaars te bezoeken met de vraag om sponsoring. De sponsors die reeds bezocht zijn en aangemeld via de website zullen worden gecontacteerd door de sponsorcommissie.

Als gevolg van de verdere uitbreiding van het Coronavirus in België hebben de Vlaamse en Franstalige instanties bevoegd voor de sport, besloten om alle sportmanifestaties in België op te schorten tot 31 maart.

De Bring a Friend weken komen er weer aan! Heb je een vriendje of vriendinnetje die door jouw enthousiaste verhalen wel eens bij ons wil kijken?? Neem hem/haar dan mee tijdens de Bring a Friend Weken. Ze zijn welkom in de week van 30 maart en in de week van 4 mei.

De U14, U16 en U19 girls zijn kampioen geworden in hun competitie indoor. Een knappe prestatie!

Onze trouwe sponsor Solver heeft de club een scoreboard geschonken. Prachtig!.

HTC ISCA (HTC Oranje) bestaat 50 jaar en om dit te vieren willen we een groots oudleden feest houden. Nodig mensen uit waarvan je weet dat ze lid zijn geweest. Stuur ons hun email adres via info@htc-isca.be dan kunnen we hen ook persoonlijk uitnodigen.

 

NL
EN