NL
EN

Het clubhuis is naast de weekenden bij wedstrijden ook geopend op:
- maandagavond bij hockey wedstrijden
- woensdagmiddag van 14.00 -17.30 voor de trainingen
- donderdagavond voor hockey trainingen en of heren tennis avond vanaf 21.30
- vrijdag late middag van 17.00 - 19.00 bij de (focus) trainingen

Groepen, teams kunnen ook op voorhand catering maaltijden bestellen, start prijs 12,00 euro per maaltijd. Prijs is afhankelijk wat besteld wordt.

Het nieuwe hockeyseizoen staat weer voor de deur. Wil je een keer hockey uit proberen? Je kunt drie keer gratis proeftrainen.

Dit geldt zowel voor de jeugd als voor de volwassenen.

https://vimeo.com/285068088

De hockey bond heeft een mobiele applicatie ontwikkeld, die u in staat zal stellen om uw volledig hockeyseizoen op simpele en intuïtieve wijze te beheren, alsook eventueel die van uw kinderen, vanop uw smartphone of tablet. Belgium Hockey App is een gemakkelijke en handige tool, die snel voor elke hockeyspeler of fan in België onmisbaar zal worden.

Met Belgium Hockey App kan u :

  • met één klik het programma, de resultaten en/of het klassement van uw team, dat van uw (klein)kinderen of van uw favoriete teams inkijken
  • het adres, de contactgegevens en routebeschrijving van elke hockeyclub en -zaal in België terugvinden
  • uw aanwezigheid/afwezigheid op de volgende wedstrijden melden
  • aangeven wanneer u bereid bent om chauffeur te zijn bij een volgende verplaatsing van uw team of dat van uw kind
  • Belgium Hockey App is gratis beschikbaar via appstore  of googleplay. 

                                                                    

We zijn dringend op zoek naar helpende handen om de club draaiende te houden. We hebben onze vacatures even op een rijtje gezet.

Word jij de allereerste Streethockeykampioen?!

 Deze zomer organiseert de Vlaamse Hockey Liga voor het eerst een kampioenschap Streethockey en de VHL nodigt dus alle geïnteresseerden uit om hun beste skills te laten bewonderen op onze Streethockeycourt en te spelen voor de titel van Streethockeykampioen!

Ben je een hockeyer of wil je gewoon met een groep vrienden deelnemen?   Dat kan allemaal!  Streethockey draait om skills, tricks en plezier maken met je vrienden.

Er worden voorrondes georganiseerd op 4 plaatsen in Vlaanderen en de winnaars zullen strijden voor de titel van Streethockeykampioen in Antwerpen op 23 september.   

 De voorrondes worden georganiseerd in Sint-Truiden, Mechelen, Lokeren en Koksijde.  Dus, ben je geboren in 2006/2005 (U14) of in 2004/2003 (U16)? Hebben jij en je vrienden de allerbeste dribbels en tricks?  Wil jij al je kunnen laten zien op de officiële Streethockeycourt?   Of wil jij met je vrienden een paar fijne wedstrijden spelen in een super ambiance met DJ en MC?   Vorm dan snel samen met je vrienden een ploegje van 5 spelers (3 op het veld en 2 wissels) en strijd voor het allereerste Streethockeykampioenschap !!!

 Alle praktische info kan je terugvinden op volgende pagina: https://www.hockey.be/nl/nieuws/word-jij-de-allereerste-streethockeykampioen/

 PRAKTISCH

-        Waar en wanneer? 

o   Grote Markt,             Sint-Truiden ;    05/08/2018

o   Zeelaan 303,             Koksijde ;           25/08/2018

o   Markt 14-16,             Lokeren ;            09/09/2018

o   Veemarkt,                  Mechelen ;        16/09/2018

o   Park Spoor Noord,   Antwerpen ;       23/09/2018

-        Wie?  Ploegje van max. 5 spelers (3 veldspelers, 2 wissels)

-        Inschrijving?  Via https://nl.surveymonkey.com/r/Streethockey2018
Inschrijvingsgeld : €20 per ploeg, te betalen op BE 23 0882 8487 9291
Voor elke ploeg zal een verrassing en een drankje voorzien worden

-        Contact:  sebastien.michielsen@hotmail.com

De zomervakantie is in aantocht. De hockey trainingen even gestopt. Maar achter de schermen wordt heel druk gewerkt om toptrainers te regelen voor onze leden.
En kijk, wat een fantastisch, leuke, goede trainer komt ons team versterken! Joy gaat zich ook bezig houden met de ontwikkeling van onze trainingsprogramma's en ze zal de coaches begeleiden.

Beste super admin coaches van HTC ISCA hockey. Al het materiaal: keepers spullen en uitloop maskers moeten terug naar de club. Laatste kans deze zondag 17:00 – 18:00

Graag regelen voor contact doke@bruggink.be

NL
EN