NL
EN

Al gespot de nieuwe extra plek om een drankje te halen tijdens de wedstrijden? Met dank aan alle sponsors vooral Ritchie, maar ook Polybuild, de Halve Maan (brugse zot) en Torrefactory (heerlijke koffie) hebben we een fijn koffie kot en ook nog eens buiten dus in deze corona tijden een prettige bijkomstigheid. Volgende week is de officiele opening. We zoeken nog een naam. Ons clubhuis heet de Serre. Dus hoe gaan we dit noemen? Heb je een leuke naam in gedachten? Stuur het dan even naar Dewi:, onze horeca manager: thekostergirls@gmail.com

 

Schrijf je snel in voor de kampen tijdens de herfstvakantie via deze link: https://www.tomboonhockey.be/nl/

 

 

Super trots dat we dit jaar een boys college League team hebben. Een mix van oud Isca jeugdleden en oud Blue Lions Hockey & Tennis Club Tervurenjeugdleden die nu in de buurt studeren. (En nog invallende u19 boys)
Ze hadden een vliegende start met een glansrijke overwinning met 10-3.

Er is nog plaats in het team dat op een half veld speelt. Dus ken je studenten uit de buurt die een beetje kunnen hockeyen en graag de sport willen oppakken mail ons info@htc-isca.be

Vanaf dit weekend starten we weer met de vrijwillige bardienst. Het was even weg, maar nu weer in ere hersteld. Het is gezellig, je leert mensen binnen de club kennen en het bespaart de club veel geld. Uiteraard staat er ook altijd iemand met ervaring en worden er geen ingewikkelde dingen van je verwacht. Een koffietje maken, drankjes verkopen, frietjes bakken etc. We vragen iedereen (ouders EN spelers vanaf 16 jaar) om in ieder geval twee uurtjes per seizoen bardienst te doen, meer mag natuurlijk altijd:)) Het handigste is dat je het rondom de wedstrijden plant van je kind of van jezelf. 

 

Even voorstellen

Dewi is sinds mei onze horecamanager, eén van de velen die zich vrijwillig inzet voor de club.

Het assortiment is uitgebreid met wat gezonde keuzes: biologische sapjes, fruit, verschillende soorten drankjes van Ritchie en natuurlijk de lekkere broodjes (standaard meergranen of volkoren) met ham, kaas of het broodje van de week. Afgelopen weken stonden er Mozzarella/tomaat/pesto en Americain met gekookt eitje op het menu. We gaan ook kijken naar gezondere tosti's en in het najaar zullen we verse soep gaan serveren.

Naast aanpassingen en veranderingen in assortiment gaat de bar vanaf nu ook mede gebruik maken van vrijwillige krachten. Meer informatie en instructies volgen heel binnenkort.

Hebben jullie suggesties voor het broodje van de week of missen jullie iets anders in het aanbod???
Mail Dewi gerust: thekostergirls@gmail.com

 

 

 

Zo zal er in de U7-U8 categorie met 4 doelen gespeeld worden, met de bedoeling om de kinderen te leren keuzes te maken volgens de situatie waarmee ze geconfronteerd worden. Op deze leeftijd is het belangrijk dat de speler veel aan de bal is en kan lopen waar er ruimte is, zonder onmiddellijk onder zware druk te staan. De U7 zullen 3 tegen 3 spelen, voor de U8 is dit 4 tegen 4 (3 tegen 3 vanaf het seizoen 2021-2022). Ter herinnering: de coaches moeten aan de zijlijn blijven staan, om de spelers zoveel mogelijk vrijheid te laten in hun spel. In deze categorie is de persoonlijke ontwikkeling van de speler belangrijker dan de tactische principes.

De Federatie is ervan overtuigd dat deze wijzigingen een positieve impact zullen hebben op de vorming van onze jongste jeugd.

Kom op, koop je spullen via Trooper, dan help je de club er weer een beetje bovenop. Kost niets en de club krijgt een fijn zakcentje extra.
https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/htcisca

Beste leden en bezoekers,

Conform de regels vanuit Sport Vlaanderen en de regering mbt horeca zijn we verplicht iedereen te registreren die op ons terrein komt. Bij ieder bezoek dient u het volgende formulier in te vullen. Natuurlijk zullen wij uw gegevens volgens de nationale richtlijnen beheren. Gebruik de QR code of klik hier voor het formulier. Alternatief: in Twizzit account, links in het menu naar Inschrijvingen gaan en daar het formulier selecteren en invullen.

Daarnaast is het verplicht om op het terrein een mondmasker te dragen. Alleen tijdens het spelen mag hij af. Of als u iets (zittend) nuttigt van de bar.

U kunt alles nalezen bij de hockeybond die een protocol heeft opgezet: het wedstrijdprotocol-NL

QR Covid registration

Deze website biedt een schat aan informatie, alle informatie om lid worden, de contributies, trainingschema's etc staan erop. Een korte uitleg:

Lid worden (voor zowel tennis als hockey): Kies Club in het menu. Kies dan Lidmaatschap en dan in het dropdown menu vind u alle benodigde informatie, incl tarieven, regels en de formulieren om in te schrijven als lid of eventueel voor proeflessen.

Informatie over trainingen: kies ofwel Hockey ofwel Tennis in het menu en daar vind u de benodigde informatie incl. tijden.

 

Het lijkt nog ver weg, maar schrijf alvast in de agenda, de Kickoff op 29 augustus. 

Hopelijk houden we het virus onder controle zodat we een fijn seizoen tegemoet kunnen zien. Natuurlijk zijn ook alle tennisleden welkom zijn.

NL
EN