NL
EN

Winterlessen tennis op ISCA ism Panorama Tennis Academie

Lessen starten op zaterdag 26/09/2020 tot en met vrijdag 26/03/2021

Lessen voor jong en oud, zowel competitive als recreatie spelers

Gelieve in te schrijven voor 1 september 2020! Schrijf even een email naar

tenniscoordinator@htc-isca.be 

 

 

- Zondag 28 juni van 14-16 uur tennis toernooi leeftijd 6 tot en met 12. 

- Woensdag 1 juli van 17-19 uur middelbare scholieren en ouder toernooi.

Voor beide toernooien kan je je inschrijven bij:
Anjakramer@hotmail.com
Wel even duidelijk aangeven aan welk toernooi je mee wilt doen.

Schrijf je nu in voor de tennisstages deze zomer. Het is nog niet 100 procent zeker dat alles door kan gaan. Maar met de inschrijving verzeker je je van een plekje als we de go-ahead krijgen van de overheid. Doen dus!

Bedankt voor het kopen van de tapas box! Echt super meer dan 120 boxen zijn afgeleverd. Een heel erg grote merci ook namens onze sponsors.

We mogen weer uit ons kot om te tennissen, heerlijk, we kunnen niet wachten.

Maar.... natuurlijk wel onder strikte voorwaarden. Je kunt via Twizzit een baan reserveren.

Zie hierboven de regels op een rijtje. En we verwachten dat jullie je er aan houden, dan kunnen we nog een fijne tenniszomer tegemoet zien!

En als je reserveert, kom dan ook. Het aantal banen is beperkt. Iedereen moet de kans krijgen om te komen spelen.

 

In navolging van het opschorten van alle hockey trainingen – en wedstrijden en de maatregelen die de overheid recentelijk heeft uitgevaardigd, heeft het bestuur besloten om de 50 jaar HTC ISCA Sponsorchallenge tot nadere orde uit te stellen. Wij verzoeken jullie dan ook tot nieuw bericht geen handelaars te bezoeken met de vraag om sponsoring. De sponsors die reeds bezocht zijn en aangemeld via de website zullen worden gecontacteerd door de sponsorcommissie.

Na een zorgvuldige afweging heeft het bestuur tot haar spijt moeten besluiten om de oud-leden dag van volgende week zondag 15 maart te verzetten naar 7 juni vanwege het Corona virus.

We gaan er samen met u op 7 juni een mooie dag van maken. Hopelijk zonder Corona en met warmer weer zodat we dan alsnog het 50-jarig bestaan van onze mooie hockey- en tennisclub kunnen vieren.

Zomertraining Jeugd Seizoen 2020

Dit jaar starten we na Pasen weer met tennissen op de buitenbanen van ISCA.  De indeling van de tennislesgroepen wordt gemaakt op basis van leeftijd, niveau en beschikbaarheid. Op ISCA geven we lessen volgens het opleidingsconcept Kids Tennis Methode, waarbij kinderen stap voor stap leren tennissen en steeds nieuwe vaardigheden aangeleerd krijgen.

9 Tennislessen (april – mei – juni)

Dit jaar geven we een cyclus van 9 lessen. De lessen starten in de week van 20 april en eindigen op 26 juni (er zullen geen lessen zijn op 21, 22 mei en 1 juni en in de maanden juli en augustus – denk eraan: vrijdag 1 mei WEL training). Je kunt meerdere keren per week trainen. Privélessen zijn ook mogelijk in overleg met Frank.

Tijden en Prijzen:

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 16.30 uur (telkens een uur).

 

NL
EN