NL
EN

Zomertraining Jeugd Seizoen 2020

Dit jaar starten we na Pasen weer met tennissen op de buitenbanen van ISCA.  De indeling van de tennislesgroepen wordt gemaakt op basis van leeftijd, niveau en beschikbaarheid. Op ISCA geven we lessen volgens het opleidingsconcept Kids Tennis Methode, waarbij kinderen stap voor stap leren tennissen en steeds nieuwe vaardigheden aangeleerd krijgen.

9 Tennislessen (april – mei – juni)

Dit jaar geven we een cyclus van 9 lessen. De lessen starten in de week van 20 april en eindigen op 26 juni (er zullen geen lessen zijn op 21, 22 mei en 1 juni en in de maanden juli en augustus – denk eraan: vrijdag 1 mei WEL training). Je kunt meerdere keren per week trainen. Privélessen zijn ook mogelijk in overleg met Frank.

Tijden en Prijzen:

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 16.30 uur (telkens een uur).

 

Beste allemaal,

Na bijna 35 jaar les te hebben geven op ISCA en vroeger Oranje heb ik besloten om per 1 augustus te stoppen met het geven van tennisles. Ik kijk met heel veel plezier terug op alle trainingen, stages en tennisactiviteiten op de club en ik hoop dat al mijn leerlingen doorheen al die jaren hier ook met plezier op terugkijken. Maar nu is het tijd voor een nieuwe fase in mijn leven.

Sinds enkele jaren heeft Jorn veel van de trainingen overgenomen, maar ook hij heeft besloten om na juni niet meer op ISCA les te geven. Jorn zal zeker nog tennistrainer blijven, zij het dan op een andere club.

Sommigen van jullie weten misschien dat ik, nog langer dan de 35 jaar bij ISCA, ook verbonden ben aan Tennisclub Tervuren, een kleine club, die nu de gelegenheid krijgt om misschien samen met de Blue Lions iets uit te bouwen op het vroegere sportcentrum van defensie. Ik ben hier achter de schermen bij betrokken, maar het is zeker niet de bedoeling om hier les te gaan geven.

Na al die jaren gaat het moeilijk zijn om het hek van ISCA deze zomer voor het laatst achter mij dicht te trekken. Maar terugkijkend op een hele mooie tijd wordt het nu tijd om te kunnen gaan genieten van meer vrije tijd.

Uiteraard zullen wij de lessen van deze lente en de stages in de zomer nog met evenveel plezier en inzet die jullie van ons gewend zijn geven.

Groeten,

Frank Verbrugge

 

HTC ISCA (HTC Oranje) bestaat 50 jaar en om dit te vieren willen we een groots oudleden feest houden. Nodig mensen uit waarvan je weet dat ze lid zijn geweest. Stuur ons hun email adres via info@htc-isca.be dan kunnen we hen ook persoonlijk uitnodigen.

 

Beste leden,

Op 30 november maken we een start met alle festiviteiten voor ons 50-jarig bestaan.

We zullen het jubileum logo onthullen samen met jullie, de leden en oudleden, stakeholders, sponsors. Iedereen is van harte welkom. 

 

Zoals ieder jaar met de feestdagen organiseert het bestuur een wijnactie. Koop een paar flessen in van deze speciaal voor onze club geselecteerde wijn. Daarmee steunt u de club en is de wijnvoorraad weer aangevuld. De wijnen zijn via de bar te bestellen of stuur ons een mailtje naar info@htc-isca.be met de bestelling

We gaan een fantastisch feestelijke tijd tegemoet met het 50-jarig jubileum. Kijk maar eens op deze prachtige evenementen kalender wat er allemaal georganiseerd gaat worden. En schrijf het in je agenda. We hebben er zin in!

Kom in je spooky, scary outfit naar ISCA en vier Halloween met ons. Wie zich het mooiste uitdost, krijgt een leuke prijs. Voor iedereen tot en met U12!

NL
EN