NL
EN

Hervatting lessen U13 vanaf maandag 16/11

De gemeente Overijse heeft onlangs beslist dat sporten in georganiseerd clubverband voor U13-spelers opnieuw is toegelaten na de verlengde herfstvakantie. De lessen voor U13 spelers mogen dus vanaf maandag 16/11 heropstarten op de indoor velden.

U13-spelers mogen ook extra semi- of privélessen vragen aan onze trainers of via pta@proximus.be.

LET OP: Vrij spelen op de indoor velden blijft ook voor U13 spelers echter verboden.

Vanaf dit weekend starten we weer met de vrijwillige bardienst. Het was even weg, maar nu weer in ere hersteld. Het is gezellig, je leert mensen binnen de club kennen en het bespaart de club veel geld. Uiteraard staat er ook altijd iemand met ervaring en worden er geen ingewikkelde dingen van je verwacht. Een koffietje maken, drankjes verkopen, frietjes bakken etc. We vragen iedereen (ouders EN spelers vanaf 16 jaar) om in ieder geval twee uurtjes per seizoen bardienst te doen, meer mag natuurlijk altijd:)) Het handigste is dat je het rondom de wedstrijden plant van je kind of van jezelf.

Je kan je vanaf nu inschrijven voor onze wintercyclus tennislessen, die gegeven worden door het team van Panorama Tennis Academie (PTA). Deze lessen hebben plaats in TC Panorama (Hengstenberg 95, 3090 Overijse).

Beste leden en bezoekers,

Conform de regels vanuit Sport Vlaanderen en de regering mbt horeca zijn we verplicht iedereen te registreren die op ons terrein komt. Bij ieder bezoek dient u het volgende formulier in te vullen. Natuurlijk zullen wij uw gegevens volgens de nationale richtlijnen beheren. Gebruik de QR code of klik hier voor het formulier. Alternatief: in Twizzit account, links in het menu naar Inschrijvingen gaan en daar het formulier selecteren en invullen.

Daarnaast is het verplicht om op het terrein een mondmasker te dragen. Alleen tijdens het spelen mag hij af. Of als u iets (zittend) nuttigt van de bar.

U kunt alles nalezen bij de hockeybond die een protocol heeft opgezet: het wedstrijdprotocol-NL

QR Covid registration

Winterlessen tennis op ISCA ism Panorama Tennis Academie

Lessen starten op zaterdag 26/09/2020 tot en met vrijdag 26/03/2021

Lessen voor jong en oud, zowel competitive als recreatie spelers

Gelieve in te schrijven voor 1 september 2020! Schrijf even een email naar

tenniscoordinator@htc-isca.be 

 

 

- Zondag 28 juni van 14-16 uur tennis toernooi leeftijd 6 tot en met 12. 

- Woensdag 1 juli van 17-19 uur middelbare scholieren en ouder toernooi.

Voor beide toernooien kan je je inschrijven bij:
Anjakramer@hotmail.com
Wel even duidelijk aangeven aan welk toernooi je mee wilt doen.

Schrijf je nu in voor de tennisstages deze zomer. Het is nog niet 100 procent zeker dat alles door kan gaan. Maar met de inschrijving verzeker je je van een plekje als we de go-ahead krijgen van de overheid. Doen dus!

Bedankt voor het kopen van de tapas box! Echt super meer dan 120 boxen zijn afgeleverd. Een heel erg grote merci ook namens onze sponsors.

We mogen weer uit ons kot om te tennissen, heerlijk, we kunnen niet wachten.

Maar.... natuurlijk wel onder strikte voorwaarden. Je kunt via Twizzit een baan reserveren.

Zie hierboven de regels op een rijtje. En we verwachten dat jullie je er aan houden, dan kunnen we nog een fijne tenniszomer tegemoet zien!

En als je reserveert, kom dan ook. Het aantal banen is beperkt. Iedereen moet de kans krijgen om te komen spelen.

 

NL
EN