NL
EN

Nico Leeftink, oud ISCA lid en verwoed verzamelaar krijgt een rubriek bij Hockey.nl!

Klik hier voor de introductie. En op deze link voor het eerste echte verhaal van Nico over de geschiedenis van de hockeybal.

Niet onverwacht maar toch heel jammer.


Bericht van Tom Boon stage.

Het is nu werkelijk geworden, alle sportkampen in de Vlaamse regio tijdens de Paasvakantie kunnen niet doorgaan.
De stage is dus afgelast.

Wij gaan zo snel mogelijk alle deelnemers verwittigen en voorstellen om hun inschrijving te bewaren voor een volgende stage.

We wensen jullie het beste tijdens deze crisis periode.

Tom Boon Stage

Na een zorgvuldige afweging heeft het bestuur tot haar spijt moeten besluiten om de oud-leden dag van volgende week zondag 15 maart te verzetten naar 7 juni vanwege het Corona virus.

We gaan er samen met u op 7 juni een mooie dag van maken. Hopelijk zonder Corona en met warmer weer zodat we dan alsnog het 50-jarig bestaan van onze mooie hockey- en tennisclub kunnen vieren.

In het nieuwe seizoen 2019-2020 gelden nieuwe regels bij U7 tot en met U12. Zie onderstaande regels doorgegeven door de bond.

Voor het nieuwe seizoen hebben we nog ruimte in verschillende teams. Geef je snel op!

 

 

Isca wil verder groeien, we zoeken nieuwe leden voor de kleuters tot en met de senioren. Alle niveaus welkom! Informeer vrienden, familie en kennissen over onze gezellige club!

Meer informatie: info@htc-isca.be

 

LET OP: gedurende de wintermaanden zal er uitsluitend op deze plaats op de website melding gedaan worden van evt. afgelastingen van trainingen: http://www.htc-isca.be/?oid=855&pid=22865.

Voor afgelasting van wedstrijden op ISCA (algemene of gedeeltelijke afgelasting), zal het via de site  en  via de Belgische hockey app gecommuniceerd worden. Zorg er dus voor dat u die app hebt opgeladen! 

Afgelastingen van trainingen worden in principe ten laatste om 22.00u op de avond voor de training gemeld. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan de wedstrijdinformatie van uur tot uur worden aangepast op de dag van de wedstrijd. In uitzonderlijke gevallen kan de hoofdtrainer of scheidsrechter ter plaatse beslissen een training of wedstrijd per direct af te gelasten. Controleer de website dus regelmatig!

Door vrieskou en sneeuw kunnen de velden ongeschikt raken om te bespelen, zowel uit veiligheidsoverwegingen voor de spelers als ter voorkoming van permanente schade aan de velden. Om te bepalen of er wel/niet getraind of gespeeld kan worden geldt deze weersite als referentie. https://www.buienradar.be/weer/hoeilaart/be/2795699/5daagse

Onder de 3°C mogen zowel het waterveld als het zandveld niet bespeeld worden. 

Beste ouders en leden,

Wisten jullie dat het clubhuis geopend is op woensdag en vrijdag?

In ieder geval in de maand september en bij gebleken succes het hele seizoen. Dus kom allemaal gezellig langs.

 

 

Het is één van de moeilijkste technieken in hockey. Kijk hier naar de instructievideo hoe je de sleeppush kunt aanleren.

 

NL
EN