NL
EN

De samenwerking met Panaroma gaat steeds meer vorm aannemen. Didier Boux en Dieter De Cock van de Panorama Tennisclub kwamen onlangs een kijkje nemen en waren super enthousiast over de faciliteiten en de snelheid van de tennisbanen.

Zij waanden zich op Wimbledon. Didier: “Deze banen doen denken aan grastennis, ze zijn zeer snel en voor de speler die de slice beheerst geeft dit fantastische mogelijkheden”. Met andere woorden, de slice is niet ouderwets maar super hot, ISCA tennissers doe er je voordeel mee!

Onze tennissers worden uitgenodigd om te gaan kijken bij het top-tennis tournooi van Panorama dat doorgaat van 6-16 augustus. TIjdens het finale weekend zal er een speciaal ontvangst zijn voor ISCA leden om kennis te maken met de trainers van PTA en met de mensen achter Panorama. Het exacte tijdstip zal nog worden gecommuniceerd, zaterdag 15 of zondag 16 rond borreltijd!

 

 

 

 

 

Winterlessen tennis op ISCA ism Panorama Tennis Academie

Lessen starten op zaterdag 26/09/2020 tot en met vrijdag 26/03/2021

Lessen voor jong en oud, zowel competitive als recreatie spelers

Gelieve in te schrijven voor 1 september 2020! Schrijf even een email naar

tenniscoordinator@htc-isca.be 

 

 

Door Covid-19 is onze club zeer creatief geweest en het heeft een heel aantal nieuwe tijdelijke leden aangetrokken. Van het Covid lidmaatschap voor hockeyers is masaal gebruik gemaakt, maar liefst meer dan 60 hockeyers hebben zich op de tennisvelden begeven, hopelijk zijn zij net zo enthousiast over onze tennisvelden als PTA en kiezen zij voor het zeer interessante combi hockey-tennis lidmaatschap voor het volgend seizoen!

Ook vele buurtbewoners hebben gebruik gemaakt van de huis aan huis actie om tot het einde van augustus bij ISCA te komen tennissen. Wij hopen dat ook zij gegrepen zijn door de gezelligheid op ISCA en zich opnieuw zullen inschrijven!

Welkom allen!

Sinds alle Covid maatregelen waren wij ook genoodzaakt gebruik te gaan maken van een reserveringssysteem. Het was even wennen voor sommigen maar nu loopt het vlot met twizzit (inloggen via de ISCA website) en zullen wij voor de toekomst dit systeem blijven gebruiken zodat een ieder weet waar hij of zij aan toe is.

Geniet van de zomer en speel veel tennis!

 

 

 

 

Door Covid-19 moest de Interclub worden uitgesteld. Gelukkig kan deze voor 3 teams alsnog doorgaan in augustus en september. De data volgen nog, maar we hopen dat er velen de teams komen aanmoedigen onder het genot van een drankje en een hapje.

Voor volgend seizoen hopen wij weer meer teams in te kunnen schrijven; interclub is er voor zowel de jeugd als volwassenen en voor ieder niveau. Wij moedigen vooral de jeugd aan om zich in te schrijven voor de winterlessen en je vervolgens op te geven voor de interclub 2021. Of je nou een fanatieke wedstrijd speler bent of juist wilt meedoen volgens de Olympische gedachte dat meedoen belangrijker is dan winnen, er zijn voldoende mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen week hebben wij met diverse evenementen (Frank Verbrugge Tennistournooi, Dames Ontbijt, Ouder-Kind tournooi) afscheid genomen van Frank Verbrugge, die 36 jaar lang de tennistrainer van Oranje en later ISCA was. Frank heeft zich vanaf het begin tot het eind met 150% ingezet voor onze club en onze spelers. Jong en oud heeft hij met veel geduld, aanmoediging en enthousiasme, getrained, gecoached en begeleid.

 

 

Wij bedanken Frank hiervoor, jouw naam zal voor altijd verbonden zijn aan onze fantastische club. En wij wensen Frank en Jorn heel veel success en geluk met hun nieuwe avontuur in Duisburg. Binnenkort zullen wij de eerste onderlinge wedstrijden en/of tournooien plannen met de tennisclub van Blue Lions.

 

 

 

 

Dinsdagavond = damesavond! Een jarenlange traditie op ISCA! De damescommissie organiseert de komende weken, bij voldoende belangstelling, weer deze gezellige informele avonden met mogelijkheid tot borrel na - afgezien van je eigen consumpties zijn hieraan geen kosten verbonden. Vooraf opgeven niet verplicht, wel handig, door een berichtje te sturen naar nieta@live.be. Alle niveaus welkom. Doe je ook mee? Dan afspraak op ISCA om 20u30, te beginnen op 20 augustus. 

 

Beste ouders en leden,

Wisten jullie dat het clubhuis geopend is op woensdag en vrijdag?

In ieder geval in de maand september en bij gebleken succes het hele seizoen. Dus kom allemaal gezellig langs.

 

 

NL
EN