De damescommissie organiseert ieder tennisseizoen allerlei activiteiten voor al onze damesleden.
De commissie bestaat uit 4 dames; vlnr Anita Pannebakker, Jacqueline Tordoir, Suzanne Karatzas en Ingrid Kruidenier.
We zijn weer helemaal klaar voor een sportief en gezellig tennis seizoen.
 

 


Voor komend jaar hebben we weer van alles gepland. Alle activiteiten worden via de website kenbaar gemaakt en staan ook op de evenementen kalender.
Het afgelopen jaar hadden we een aantal leuke activiteiten. We zijn het seizoen begonnen met een paar dagen Mindfulness tennis. Mindset is een praktische en tastbare methode voor mentale weerbaarheid.Je leert verhaaldenken (ongeduld, spanning en frustratie) om te zetten in actiedenken. Kortom; meer zelfvertrouwen, voldoening en plezier in je spel. Leuk om op een hele andere manier naar tennis te kijken en een steuntje in de rug voor de competitie. Er was veel interesse voor deze cursus en de feedback was erg positief. 
Ieder dinsdagavond was er de damesavond.Deze avond kende een goede opkomst. Dit jaar is de dinsdag ook weer gereserveerd voor de dames.
Na afloop van het interclub seizoen hebben we dit succesvol afgesloten met een toernooi voor alle deelnemende teams.Jong en oud, dames en heren, iedereen deed mee. Een zeer gezellige en geslaagde middag met aansluitend een borrel 
 
 
We hebben 2 mixed dubbel toernooien georganiseerd waar veel interesse voor was. Zeer geslaagde avonden , leuke wedstrijden en gezelligheid troef.
Komend jaar willen we 3 keer een mixed dubbel toernooi organiseren in samenwerking met de herencommissie.
 
Zoals ieder jaar was er in september ook het dames dubbel toernooi. Er was een goede opkomst en alle banen waren bezet. Er werden teams gemaakt door het trekken van tennisballen. Een leuk systeem waardoor de opstelling van de dubbels iedere keer weer anders was en de verschillende niveaus ook voor de nodige uitdagingen zorgden.Deze sportieve dag werd afgesloten met een gezellig etentje!
 
Kortom, 2017 was een sportief en gezellig tennis jaar. Komend jaar hebben we weer veel leuke activiteiten op het programma en hopen dat jullie er,net als wij, weer veel zin in hebben!
 
 Wie nog leuke suggesties heeft voor een evenement kan ons dat altijd laten weten.
 
Sportieve groetjes van de damescommissie