NL
EN

 

De verschillende kampioenschappen starten tijdens het weekend van 7 & 8 september 2019, uitgezonderd de U7-U8 ploegen die een week later, tijdens het weekend van 14 & 15september 2019 zullen starten.

·  Behoudens enkele uitzonderingen (Barragewedstrijden bij de jeugd,Mineuren,Masters) zal het weekend van 16 & 17 november 2019 het laatste van de 1ste ronde zijn.  Er zijn wel  jeugde wedstrijden  op maandag 11/11/2019  ingepland

·  De mineuren en masters spelen tot half december.

·  Op zaterdag 26 oktober 2019, het eerste weekend van de Allerheiligen vakantie, staat er een speeldag voor de nationale en regionale 1 jeugdkampioenschappen op het programma.

  Hier vindt u de volledige kalender voor het nieuwe seizoen 2019-2020.

 

De hockey bond heeft een mobiele applicatie ontwikkeld, die u in staat zal stellen om uw volledig hockeyseizoen op simpele en intuïtieve wijze te beheren, alsook eventueel die van uw kinderen, vanop uw smartphone of tablet. Belgium Hockey App is een gemakkelijke en handige tool, die snel voor elke hockeyspeler of fan in België onmisbaar zal worden.

Met Belgium Hockey App kan u :

  • met één klik het programma, de resultaten en/of het klassement van uw team, dat van uw (klein)kinderen of van uw favoriete teams inkijken
  • het adres, de contactgegevens en routebeschrijving van elke hockeyclub en -zaal in België terugvinden
  • uw aanwezigheid/afwezigheid op de volgende wedstrijden melden
  • aangeven wanneer u bereid bent om chauffeur te zijn bij een volgende verplaatsing van uw team of dat van uw kind
  • Belgium Hockey App is gratis beschikbaar via appstore  of googleplay. 
NL
EN