NL
EN
Voor alle tennissende jeugdleden wordt er op woensdagmiddag 19 september een instuif georganiseerd.
 
Er zullen onderlinge wedstrijdjes gepland worden of er kan gewoon een balletje worden geslagen.
 
Alle jeugdleden zijn welkom tussen 14 en 17 uur met een tennisracket en een goed humeur. Wij zorgen voor een drankje en bitterballen.
 
Laat even weten of je komt via mariekesopers@gmail.com.
Tot dan!
 
 

 

Vergeet niet je in te schrijven!

wintertrainingen gaan door op Panorama – Hengstenberg 77 – 3090 Overijse. Ook niet-ISCA leden mogen deelnemen aan deze training. 

Zaterdag 23 juni TENNIS CLUBKAMPIOENSCHAP voor alle jeugd; schrijf je snel in! Dit kan tot uiterlijk 15 juni en is gratis.

Programma

9:00 – 13:30 uur korte wedstrijden (groot veld en mini velden) & Sport en Spel

13.30 uur Prijsuitreiking voor de jongere jeugd

14:00 uur VOETBAL kijken op Isca

16:00 – 17:00 uur finale wedstrijden

Inbegrepen: Lunch voor deelnemers Springkasteel Chillen en/of voetballen

De BAR is open

Aanmelden via Jorn of anjakramer@hotmail.com 

Gelegenheid voor kids van 8 jaar en ouder om met elkaar te oefenen voor de clubkampioenschappen waarmee we dit jaar de lessenreeks zullen afsluiten. De banen zijn gereserveerd vanaf 16:30 tot 21:00. Er worden dan korte wedstrijden gespeeld. Opgeven bij de trainer of per e-mail naar anjakramer@hotmail.com 

De indeling voor de zomertraining jeugd is bekend - 1e les is op 23 april - klik op 'lees meer' om te zien wanneer je speelt!

Tijdens de zomer schoolvakantie organiseren we tennisstages voor de jeugd.

Telkens van maandag tot en met vrijdag: 2 t/m 6 juli, 9 t/m 13 juli, 16 t/m 20 juli, 30 juli t/m 3 augustus

Dit jaar starten we na Pasen weer met tennissen op de buitenbanen van ISCA. Naast een cyclus van 9 weken tennisles worden dit jaar voor het eerst drie toernooien toegevoegd aan het zomer tennis programma. Het seizoen start voor de jeugd met een openingstoernooi, waarna de groepslessen van start gaan. De indeling van de tennisles groepen wordt gemaakt op basis van leeftijd, niveau en beschikbaarheid. Je kunt 1 of meerdere keren per week trainen of privélessen nemen. Op ISCA geven we lessen volgens het opleidingsconcept Kids Tennis, waarbij kinderen stap voor stap leren tennissen en steeds nieuwe vaardigheden aangeleerd krijgen. Aan het einde van de lesperiode worden op 23 juni de clubkampioen schappen gespeeld en op 25 mei wordt een oefen toernooi gehouden.

 

Onder leiding van onze enthousiaste tennisleraren Frank en Jorn Verbrugge worden er tennislessen en tennisstages gegeven aan kinderen vanaf 4 jaar. Er tennissen ruim 100 kinderen bij onze vereniging en we bieden zowel recreatief tennis als competitie tennis aan (voor getalenteerde kinderen). Vele kinderen combineren zowel hockey als tennis op onze club, maar dat is zeker geen voorwaarde!

WINTERTRAINING JEUGD SEIZOEN 2017-2018 

De wintertrainingen gaan door op Panorama – Hengstenberg 77 – 3090 Overijse

NL
EN