Het jaarlijkse ISCA-familietoernooi vindt plaats op zaterdag 29 juni. Het thema van dit jaar: TV series & Games. Welkom vanaf 12.30u, de eerste wedstrijden beginnen om 13u. We hopen er een superleuke dag van te maken met de volgende activiteiten: hockey, tennis en jeu de boule. Het team met de leukste/origineelste/gekste outfit wint een leuke prijs.

Direct inschrijven? klik hier


Hockey:

  • Of je nu een B-gold speler bent, of als ouder/broertje/zusje nog nooit een hockeystick hebt vastgehouden maar het graag eens wilt proberen, iedereen kan meedoen. Misschien krijg je wel het hockeyvirus te pakken! Sticks zullen aanwezig zijn, wel zelf sportschoenen en een bitje voorzien (= verplicht). Heb je hierover vragen, aarzel dan niet om die te stellen aan iemand van de toernooicommissie.
  • Je kunt je inschrijven per team van minimaal 10 spelers, waarvan er 2 ten minste 16 jaar oud moeten zijn.
  • Als je geen team hebt van 10 spelers, niet getreurd! Schrijf je dan individueel in of met je zoon/dochter etc., wij zorgen er dan voor dat je in een leuk team komt. Dan leer je meteen nieuwe clubgenoten kennen!
  • Het thema = TV series & Games. Het team met de leukste/origineelste/gekste outfit wint een leuke prijs.
  • Per team wordt er per eigen wedstrijd door 1 persoon gefloten.
  • Ieder team levert minimaal 1 persoon die 1 uurtje meehelpt met de bardienst.

Tennis: per team kunnen extra punten gewonnen worden door met 1 of meerdere spelers mee te doen aan de tennis ladder competitie. Voor alle jonge en oude(re) tennissers die (nog) niet hockeyen: reden om dus ook mee te doen! Ook als je als tennisser geen team kent, kun je je ook gewoon individueel inschrijven.

Jeu de boules: ook hiermee kun je extra punten verdienen! Meedoen moet niet, maar is natuurlijk leuk voor klein tot groot. Daag als team zoveel mogelijk andere teams uit, en je vergroot je kans op de clubbeker.

Praktische zaken:

  • Inschrijfgeld is €20 per persoon vanaf 12 jaar en €12.50 per kind (dus tot 12 jaar). Dit is inclusief 4-uurtje voor de jeugd, een drankje voor de volwassenen, borrel met hapjes en een overheerlijke avondmaaltijd (vegetarisch is mogelijk).
  • Wie zich als team inschrijft, betaalt per team. Dus graag één captain per team die op de dag zelf voor het hele team betaalt.
  • Inschrijven via formulier (klik op deze link) mogelijk tot 6 juni

Dus aarzel niet en schrijf je snel in!

De toernooicommissie: Eveline de Grave, Jeroen en Els Brands, Minke De Smet, Hubert van Vliet en Susanne van Dootingh