NL
EN
Tennis
Binnenkort op ISCA
Recente foto's

Vanaf nu is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de tennislessen op ISCA. Ook dit jaar worden de lessen verzorgd door Panorama.  Scan de QR code voor inschrijving.

Als je je als Isca-lid inschrijft voor de lessen moet je ook tennislid zijn. Inschrijven is mogelijk tot 20 maart.

Mochten er vragen zijn dan kun je contact op nemen via tenniscoordinator@htc-isca.be.

 

Deze website biedt een schat aan informatie, alle informatie om lid worden, de contributies, trainingschema's etc staan erop. Een korte uitleg:

Lid worden (voor zowel tennis als hockey): Kies Club in het menu. Kies dan Lidmaatschap en dan in het dropdown menu vind u alle benodigde informatie, incl tarieven, regels en de formulieren om in te schrijven als lid of eventueel voor proeflessen.

Informatie over trainingen: kies ofwel Hockey ofwel Tennis in het menu en daar vind u de benodigde informatie incl. tijden.

 

HTC ISCA beschikte over een prachtige infrastructuur met 3 all-weather banen met verlichting waarop in principe het hele jaar door getennist kan worden.

We zijn een familiale club met voornamelijk recreatieve leden maar ook degenen die meer prestatiegericht willen tennissen komen hier aan hun trekken.
Zo zijn er voor zowel dames, heren als de jeugd meerdere interclubteams op verschillend niveau.

Binnen de club worden er activiteiten georganiseerd voor zowel de jeugd, dames en heren, maar ook mixed-avonden en familietoernooitjes. De gezelligheid en het familiale gebeuren staan hierbij centraal en het biedt een mooie gelegenheid om andere mensen te leren kennen.

Na het afscheid van hoofdtrainer Frank Verbrugge, die meer dan 25 jaar trainer was bij de club, en zijn zoon Jorn Verbrugge, worden de tennislessen op ISCA georganiseerd door de Panorama Tennis Academy (PTA) onder leiding van Didier Boux. Dit is één van de beste tennisscholen van België en hun professionele trainers staan ter beschikking van onze leden. De zomertrainingen gaan door op de velden van ISCA van april tot en met juni en de wintertrainingen (vanaf september) gaan door in de ballon van Panorama.

Wilt u meer info over een bepaalde afdeling, kijk onder de verschillende kopjes van tennis. Wilt u zich inschrijven, hieronder vindt u een link die u doorstuurt naar de juiste pagina. Voor algemene vragen over de tennislessen van PTA kunt u een mail sturen naar tenniscoordinator@htc-isca.be

Lid worden?

Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via de ISCA-site. Ga naar Lidmaatschap - Lid Worden (of klik HIER) en vul het formulier volledig in. Er wordt op basis van de gegevens een inschrijvingsformulier gemaakt. Het formulier kan je printen; bij ons worden de gegevens direct in het systeem verwerkt. Twijfel je nog of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@htc-isca.be.

 
NL
EN