Sinds de oprichting in 1969 door een groep hockeyenthousiastelingen is HTC ISCA uitgegroeid tot een vereniging met meer dan 650 hockey- en tennisleden en 17 verschillende nationaliteiten.

De hockeytrainingen worden verzorgd door een internationaal team van zeer ervaren trainers onder leiding van Joy Jouret, ex-aanvoerster van de Red Panthers. Onze club stimuleert verdere opleiding van onze (jeugd)trainers. Een enthousiast team van vrijwilligers draagt jaar na jaar zorg voor een perfecte organisatie. Bekijk het volgende filmpje waarin Joy, de sportief directeur, uitlegt wat ISCA zo uniek maakt: Klik hier

De club staat open voor jongeren en ouderen, recreatieve en meer prestatiegerichte spelers en speelsters, lokale inwoners en ex-pats uit de Druivenstreek en aangrenzende gemeenten en Brussel, kortom: iedereen is welkom bij onze gezellige en familiale hockey- en tennisvereniging. Borrels, clubtoernooien en feesten zijn ideaal voor het maken van nieuwe vrienden.

Wat moet je meebrengen naar de training? Zorg dat je makkelijk zittende kleding draagt, Neem voor hockey een hockeystick, sportschoenen, scheenbeschermers en een bitje mee.

Lid worden?

Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via de ISCA-site. Ga naar Lidmaatschap - Lid Worden (of klik HIER) en vul het formulier volledig in. De gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Er wordt op basis van de gegevens een inschrijvingsformulier gemaakt. Het formulier kan je uitprinten; bij ons worden de gegevens direct in het systeem verwerkt. Dit scheelt iedereen een hoop tijd en beperkt de kans op fouten. Twijfel je nog? Stuur ons dan een mail met je vragen naar info@htc-isca.be.