NL
EN
Lidmaatschap

Deze website biedt een schat aan informatie, alle informatie om lid worden, de contributies, trainingschema's etc staan erop. Een korte uitleg:

Lid worden (voor zowel tennis als hockey): Kies Club in het menu. Kies dan Lidmaatschap en dan in het dropdown menu vind u alle benodigde informatie, incl tarieven, regels en de formulieren om in te schrijven als lid of eventueel voor proeflessen.

Informatie over trainingen: kies ofwel Hockey ofwel Tennis in het menu en daar vind u de benodigde informatie incl. tijden.

 

Welkom bij HTC ISCA!

Sinds de oprichting in 1969 door een groep hockeyenthousiastelingen is HTC ISCA uitgegroeid tot een vereniging met meer dan 650 hockey- en tennisleden en 17 verschillende nationaliteiten.

De hockeytrainingen worden verzorgd door een internationaal team (BE, UK, NL) van zeer ervaren trainers. En de tennislessen worden georganiseerd in samenwerking met Panorama Tennis Academy - PTA. Een enthousiast team van vrijwilligers draagt jaar na jaar zorg voor een perfecte organisatie.

De club staat open voor jongeren en ouderen, recreatieve en meer prestatiegerichte spelers en speelsters, lokale inwoners en expats uit de Druivenstreek en aangrenzende gemeenten en Brussel, kortom: iedereen is welkom bij onze gezellige en familiale hockey- en tennisvereniging. Borrels, clubtoernooien en feesten zijn ideaal voor het maken van nieuwe vrienden.

Wat moet je meebrengen naar de training? Zorg dat je makkelijk zittende kleding draagt, Neem voor hockey een hockeystick, sportschoenen, scheenbeschermers en een bitje mee. En voor de tennis, een tennisracket en sportschoenen.

Lid worden?

Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via de ISCA-site. Ga naar Lidmaatschap - Inschrijvingsformulier (of klik HIER) en vul het formulier volledig in. De gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Er wordt op basis van de gegevens een inschrijvingsformulier gemaakt. Het formulier kan je uitprinten; bij ons worden de gegevens direct in het systeem verwerkt. Dit scheelt iedereen een hoop tijd en beperkt de kans op fouten. Twijfel je nog? Stuur ons dan een mail met je vragen naar info@htc-isca.be of bel +32 (0) 470 822 407.

Contributie- en entreegelden

Na inschrijving wordt een factuur voor het lidmaatschap toegestuurd. Ga naar Lidmaatschap - Contributie Hockey of Tennis voor een overzicht van de contributie- en entreegelden.

Lees de volgende informatie aandachtig door!

Inschrijven

Het inschrijvingsformulier is ervoor om nieuwe leden in te schrijven maar ook om de juiste gegevens te verkrijgen voor bv training- en/of teamindeling. Ook niet-spelende leden zoals vrijwilligers worden gevraagd het formulier in te vullen.

Communicatie

Binnen de vereniging is e-mail een belangrijk communicatiemiddel. ALLE leden, spelend of niet-spelend (dus ook coaches, trainers en andere vrijwilligers) moeten daarom een e-mailadres doorgeven.

Vrijwilligers

Vrijwilligers dragen HTC ISCA. Met name ook voor een goede jeugdwerking zijn vrijwilligers zeer belangrijk. Vele handen maken licht werk en binnen de vereniging hebben we naast de sportieve talenten ook vele andere talenten (kennis en vaardigheden) nodig om de club te kunnen runnen (denk aan onderhoud gebouwen, terreinen, materialen) maar ook voor zaken als training, coaching, toezicht jeugd tijdens de trainingen, administratie, bar & muziek, bestuur en netwerken. Kortom: voor ieder wat wils! Vandaar dat we vragen op het aanmeldingsformulier aan te geven waar je voorkeur naar uit gaat. Uiteraard verwachten we van alle ouders dat ze hun kind(eren) steunen met rijden naar uitwedstrijden en het vervullen van de verplichte bardienst. Elke helpende hand wordt zeer gewaardeerd.

Met ingang van het seizoen 2015-2016 betalen nieuwe leden een (gefaseerde) infra-opslag, te betalen over een periode van de eerste 3 jaar van lidmaatschap.

Voor verdere informatie ga naar Lidmaatschap – HS&R NV Info (of klik HIER).

Tenue

Het hockeytenue bestaat uit een blauw/groen shirt, een donkerblauwe short of rokje en blauwe/groene sokken. Het tenue moet tijdens officiële wedstrijden gedragen worden. Verder is het dragen van scheenbeschermers en mondbescherming (“bitjes”) verplicht tijdens wedstrijden en trainingen. Bitjes zijn ook verkrijgbaar in clubhuis De Serre. Het tennistenue bestaat uit blauw/groen shirt, een donkerblauwe short of rokje.

Bitjes

Bitjes moeten bij hockey tijdens trainingen en wedstrijden worden gedragen. Ze zijn ook verkrijgbaar in clubhuis De Serre op woensdagnamiddag, zaterdag en zondag tijdens training- en wedstrijduren. Bitjes moeten aan de vorm van de mond worden aangepast - reken hiervoor een half uur.

Opzeggen

Opzeggen kan uitsluitend schriftelijk. Klik HIER voor het daarvoor bestemde formulier. Leden dienen voor 1 juni op te zeggen. Indien niet aan beide voorwaarden is voldaan geldt automatische verlenging van het lidmaatschap met 1 jaar.

Donateur – Vrienden van ISCA (klik HIER voor meer info)

Voor oud-leden die een band met HTC ISCA wensen te houden, bestaat de mogelijkheid om donateur te worden. Een bijdrage van minimaal €25 verzekert dat oud-leden niets hoeven te missen: regelmatig krijgen ze onze Nieuwsbrief toegestuurd en ze behouden volledige toegang tot de website.

Het Bestuur van HTC ISCA heet je van harte welkom!

NL
EN