NL
EN

Als eerste club in de Vlaams-Brabantse regio heeft HTC ISCA de beschikking over 3 all-weather banen. We hebben als club veel geïnvesteerd in de nieuwe infrastructuur en het is dan ook niet meer dan redelijk dat iedereen die gebruik maakt van de banen deelt in de kosten.

 

Baanhuur

Onze banen zijn zonder betaling alleen toegankelijk voor leden.

Indien een lid gaat spelen met een niet-lid dan is het verplicht een baan te huren. Vul daarvoor onderstaand formulier 'baan huren' in. De kosten bedragen 10 euro voor het niet-lid.

Voor niet-leden is het mogelijk een baan te huren voor 20 euro per uur (incl. verlichting indien noodzakelijk), onder voorbehoud van beschikbaarheid van de tennisbanen. Gebruik onderstaand formulier om een baan te huren. U krijgt per e-mail een reactie of het mogelijk is.

NB. Het huren van tennisbanen door niet-leden is beperkt tot maximaal drie maal gedurende een tennisseizoen. Daarna heeft u uiteraard de optie om tennislid te worden.

Voor leden die gaan spelen en een baan willen reserveren: log in op twizzit en gebruik deze link om een baan te reserveren. 

 

Combinatielidmaatschap

Al hockeylid op ISCA? Dan kan u voor een gereduceerd tarief ook tennislid worden en volop profiteren van de banen. Voor de tarieven zie hier. Tevens kunt u dan meedoen aan alle op ISCA georganiseerde toernooien, activiteiten en trainingen volgen bij onze tennistrainers. 

Wij wensen iedereen veel tennisplezier!

 


 

NL
EN