Onze club draait op vrijwilligers; het bestuur, de coaches, de admin coaches, de mensen die de website of het hockey materiaal onderhouden, de mensen die feesten organiseren etc.., iedereen doet het allemaal gratis en met hart voor de club.

Dit houdt de kosten natuurlijk laag, maar het is ook leuk om mee te helpen!  Zo word je onderdeel van de gezelligste club in de Druivenstreek.

Heb je (wat) tijd over en heb je zin om je in te zetten voor de club. Dat zou fantastisch zijn!

Alle helpende handen zijn welkom om de club draaiende te houden. Hieronder zie je een lijst van mensen die altijd nodig zijn. Wil je meedoen? Vul dan dit FORMULIER in, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Maar als je zelf een goed idee hebt, ben je ook altijd welkom om dit te spuien. mail dan even naar secretaris@htc-isca.be


 

ALGEMEEN

 

 

Sponsor commissie

Sponsors zijn enorm belangrijk voor onze club. Ze steunen ISCA met geld en wij bieden hen een podium om hun diensten of producten in de schijnwerpers te zetten. Voor de sponsor commissie zijn we op zoek naar mensen met passie voor de club en die niet bang zijn om sponsors te benaderen om hen te enthousiasmeren. Iedere sponsor zowel groot als klein is welkom. Gezien onze ambitie om meer een sportclub te zijn, geankerd in de regio, nodigen we van harte lokale clubleden uit om ons te helpen. 

Meer informatie? mail voorzitter@htc-isca.be

 

Evenementen 

Het hele jaar door worden er op ISCA evenementen georganiseerd om het clubgevoel te versterken of om leden te werven. Een opendeurdag, boekenbeurs, toernooi of aanwezigheid op een jaarmarkt; we hebben altijd helpende handen nodig. Wie wil een paar uur per jaar vrij maken om zich in te zetten voor de club? We willen graag een vrijwilligerspool maken met leden en ouders die we kunnen benaderen als we hulp nodig hebben. Schrijf je nu in, vele handen maken licht werk. 

evenementen@htc-isca.be

 

Marketing/ledenwerving

We willen graag dat onze club groeit; we hebben prachtige terreinen en een goed trainingsprogramma zowel voor tennis als voor hockey. En dat willen we uitstralen. Ben je creatief, heb je (enig) verstand van marketing en/of communicatie,  zie je kansen voor de club? Sluit je dan aan bij de marketing commissie om leuke, sprankelende ideeën uit te werken voor de ledenwerving. 

Meer informatie: mail secretaris@htc-isca.be

Social media

Ben je dol op foto's en filmpjes maken? Hebben instagram filmpjes geen geheimen voor je? We zoeken creativelingen (vanaf 14 jaar) die ons willen helpen om de website, onze Instagram account en de Facebook pagina steeds te vullen met leuke (kleine) updates over de jeugdwedstrijden en evenementen, maar ook over de trainingen, wedstrijden en feesten van de volwassenen.

We zoeken zowel mensen voor tennis als voor hockey.

Meer informatie: mail secretaris@htc-isca.be