Klik HIER voor meer info over de Hockey en HIER voor meer info over de Tennis.

HTC ISCA staat voor het uitoefenen van sportieve activiteiten van hoog niveau in een familiale context. De beoefening van de sport vindt plaats in competitie- en recreatief verband.

Alle leeftijden en niveaus zijn welkom. Vanaf 5 jaar kan uw kind al de eerste hockey lessen krijgen. We hebben jeugdteams tot en met 18 jaar. Bij de training van onze (jeugd)leden wordt veel nadruk gelegd op sportiviteit en prestaties. De hockey teams spelen in de Vlaamse competitie (VHL) op verschillende niveaus van VHL3 tot en met Nationaal.

Ook als volwassene kun je bij ons terecht. Waarom niet een nieuwe sport proberen en schrijf je in voor onze Start2Hockey teams. Ervaring niet vereist, sportiviteit en gezelligheid (mixed teams) staan voorop bij de Start2Hockey. Daarnaast hebben we voor de meer gevorderde volwassen spelers teams op verschillende niveaus en voor verschillende leeftijdsgroepen. (Heren, Dames, Ladies, Gents)

Of kom tennissen op onze all weather banen en neem lessen om uw prestaties te verbeteren. HTC ISCA speelt mee met de competitie van tennis Vlaanderen.

Onze missie luidt: Het bieden van mogelijkheden tot het beoefenen van de hockey en tennis sport voor iedereen op eigen niveau, variërend van prestatie- tot breedte-hockey/tennis, waarbij de verbetering van vaardigheden, de prestaties en het plezier centraal staan.

Bij HTC ISCA heerst een gezellige ambiance gebaseerd op het familiale karakter, dit is een sterk bindmiddel tussen de leden en de vereniging. Iedereen moet zich thuis voelen en naast sportieve ontwikkeling met plezier naar de club komen. Naast de reguliere trainingen en wedstrijden met gekwalificeerde trainers en begeleide coaches, organiseren we stages en leuke evenementen in een groene en veilige omgeving. De infrastructuur en hostmanship draagt bij tot een familiegevoel waar HTC ISCA voor stond, staat en blijft gaan.

HTC ISCA is vernoemd naar het riviertje de IJse die door de Druivenstreek meandert. ISCA is de oude Latijnse naam voor de IJse. We zijn dan ook een club ingebed in de omgeving en willen een sportieve bijdrage daaraan leveren.

 


Holapola… plots is 1 September wel heel dichtbij.
 
Waar ga je in hemelsnaam de tijd vinden om al dat schoolmateriaal bij elkaar te sprokkelen? Aha, easypeasy! Dat kan vandaag nog! Bestel al je schoolmateriaal via www.trooper.be/htcisca en HTC ISCA pakt ook wat extra monnies.
 
Vergeten wat je eigenlijk allemaal nodig hebt om die eerste schooldag te overleven?
No problemo, wij helpen je met plezier een handje! 

Het nieuwe hockeyseizoen staat weer voor de deur. Wil je een keer hockey uit proberen? Je kunt drie keer gratis proeftrainen.

Dit geldt zowel voor de jeugd als voor de volwassenen.

https://vimeo.com/285068088

De hockey bond heeft een mobiele applicatie ontwikkeld, die u in staat zal stellen om uw volledig hockeyseizoen op simpele en intuïtieve wijze te beheren, alsook eventueel die van uw kinderen, vanop uw smartphone of tablet. Belgium Hockey App is een gemakkelijke en handige tool, die snel voor elke hockeyspeler of fan in België onmisbaar zal worden.

Met Belgium Hockey App kan u :

  • met één klik het programma, de resultaten en/of het klassement van uw team, dat van uw (klein)kinderen of van uw favoriete teams inkijken
  • het adres, de contactgegevens en routebeschrijving van elke hockeyclub en -zaal in België terugvinden
  • uw aanwezigheid/afwezigheid op de volgende wedstrijden melden
  • aangeven wanneer u bereid bent om chauffeur te zijn bij een volgende verplaatsing van uw team of dat van uw kind
  • Belgium Hockey App is gratis beschikbaar via appstore  of googleplay. 

Alle dames en heren tennisleden zijn wederom hartelijk welkom op de volgende mixed dubbelavonden: 

 

Datum: donderdag 27 sept en dinsdag 9 oktober

Tijdstip:  19u45 verzamelen, wedstrijden 20u00 tot 22u00, kom op tijd!

Plaats: ISCA 

Formule: mixed wedstrijdjes van 40 minuten

Kosten: Geen

Wat ook leuk is: De bar is de hele avond geopend 

 

Inschrijven: mail naar jacqueline.tordoir@gmail.com of paulrogmans@yahoo.com  

Wegens gebrek aan inschrijvingen is het Damesdubbeltoernooi op 23 september afgelast.

Meer info? Stuur een mailtje naar Anita Pannebakker (nieta@live.be) of Suzanne Karatzas (suzanne.karatzas@gmail.com)

Voor alle tennissende jeugdleden wordt er op woensdagmiddag 19 september een instuif georganiseerd.
 
Er zullen onderlinge wedstrijdjes gepland worden of er kan gewoon een balletje worden geslagen.
 
Alle jeugdleden zijn welkom tussen 14 en 17 uur met een tennisracket en een goed humeur. Wij zorgen voor een drankje en bitterballen.
 
Laat even weten of je komt via mariekesopers@gmail.com.
Tot dan!
 
 

 


Holapola… plots is 1 September wel heel dichtbij.
 
Waar ga je in hemelsnaam de tijd vinden om al dat schoolmateriaal bij elkaar te sprokkelen? Aha, easypeasy! Dat kan vandaag nog! Bestel al je schoolmateriaal via www.trooper.be/htcisca en HTC ISCA pakt ook wat extra monnies.
 
Vergeten wat je eigenlijk allemaal nodig hebt om die eerste schooldag te overleven?
No problemo, wij helpen je met plezier een handje! 
NL
EN

 

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour