Heb je zin om te komen hockeyen – de snelst groeiende sport van België? Of lijkt tennis je wel wat, in een mooie groene omgeving op onze drie all-weather tennisbanen?

WORD DAN SNEL LID VAN HTC ISCA, jouw club in de Druivenstreek op de grens van Hoeilaart en Overijse! Alle leeftijden en niveaus zijn welkom (vanaf 4 jaar tot senioren).

Heb je geen hockey ervaring maar wil je eens proberen, kom dan naar onze gratis proeflessen het hele jaar door. Je kan je (als volwassene) ook inschrijven voor onze Start2Hockey! Ervaring niet vereist, sportiviteit en gezelligheid staan centraal.

Heb je ervaring, sluit dan snel aan in onze teams in de Vlaamse competitie (VHL) tot nationale competitie van U6 tot en met U19, Studenten, Heren, Ladies, Gents en Senioren, HTC ISCA is jouw club! Ben je student (vanaf 18 jaar) dan hebben we ook een speciaal tarief voor jou.

Wij bieden jullie toptrainers en coaches van internationaal niveau (Red Panthers, Chileens nationaal team, Olympiërs), een prachtige infrastructuur en vooral een familiale sfeer, gezelligheid en sportiviteit! De leukste stages en de mooiste feesten vind je ook op ISCA!

Of kom tennissen op onze all weather banen en neem lessen van onze trainers om je prestaties te verbeteren. Alle leeftijden zijn welkom! HTC ISCA is sinds 50 jaar lid van Tennis Vlaanderen en speelt mee met  interclub competities, van jeugd tot en met volwassenen.

Klik HIER voor meer info over de Hockey en HIER voor meer info over de Tennis.

Contactinformatie: info@htc-isca.be

 

De U14, U16 en U19 girls zijn kampioen geworden in hun competitie indoor. Een knappe prestatie!

Onze trouwe sponsor Solver heeft de club een scoreboard geschonken. Prachtig!.

HTC ISCA (HTC Oranje) bestaat 50 jaar en om dit te vieren willen we een groots oudleden feest houden. Nodig mensen uit waarvan je weet dat ze lid zijn geweest. Stuur ons hun email adres via info@htc-isca.be dan kunnen we hen ook persoonlijk uitnodigen.

 

Zomertraining Jeugd Seizoen 2020

Dit jaar starten we na Pasen weer met tennissen op de buitenbanen van ISCA.  De indeling van de tennislesgroepen wordt gemaakt op basis van leeftijd, niveau en beschikbaarheid. Op ISCA geven we lessen volgens het opleidingsconcept Kids Tennis Methode, waarbij kinderen stap voor stap leren tennissen en steeds nieuwe vaardigheden aangeleerd krijgen.

9 Tennislessen (april – mei – juni)

Dit jaar geven we een cyclus van 9 lessen. De lessen starten in de week van 20 april en eindigen op 26 juni (er zullen geen lessen zijn op 21, 22 mei en 1 juni en in de maanden juli en augustus – denk eraan: vrijdag 1 mei WEL training). Je kunt meerdere keren per week trainen. Privélessen zijn ook mogelijk in overleg met Frank.

Tijden en Prijzen:

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 16.30 uur (telkens een uur).

 

Beste allemaal,

Na bijna 35 jaar les te hebben geven op ISCA en vroeger Oranje heb ik besloten om per 1 augustus te stoppen met het geven van tennisles. Ik kijk met heel veel plezier terug op alle trainingen, stages en tennisactiviteiten op de club en ik hoop dat al mijn leerlingen doorheen al die jaren hier ook met plezier op terugkijken. Maar nu is het tijd voor een nieuwe fase in mijn leven.

Sinds enkele jaren heeft Jorn veel van de trainingen overgenomen, maar ook hij heeft besloten om na juni niet meer op ISCA les te geven. Jorn zal zeker nog tennistrainer blijven, zij het dan op een andere club.

Sommigen van jullie weten misschien dat ik, nog langer dan de 35 jaar bij ISCA, ook verbonden ben aan Tennisclub Tervuren, een kleine club, die nu de gelegenheid krijgt om misschien samen met de Blue Lions iets uit te bouwen op het vroegere sportcentrum van defensie. Ik ben hier achter de schermen bij betrokken, maar het is zeker niet de bedoeling om hier les te gaan geven.

Na al die jaren gaat het moeilijk zijn om het hek van ISCA deze zomer voor het laatst achter mij dicht te trekken. Maar terugkijkend op een hele mooie tijd wordt het nu tijd om te kunnen gaan genieten van meer vrije tijd.

Uiteraard zullen wij de lessen van deze lente en de stages in de zomer nog met evenveel plezier en inzet die jullie van ons gewend zijn geven.

Groeten,

Frank Verbrugge

 

HTC ISCA (HTC Oranje) bestaat 50 jaar en om dit te vieren willen we een groots oudleden feest houden. Nodig mensen uit waarvan je weet dat ze lid zijn geweest. Stuur ons hun email adres via info@htc-isca.be dan kunnen we hen ook persoonlijk uitnodigen.

 

NL
EN

 

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour