De regels met betrekking tot ruilen dan wel afkopen zijn de volgende.

Het is uw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat er op uw tijd iemand aanwezig is. Indien de datum of het tijdstip u niet schikt, kunt u ruilen (zelf regelen) of afkopen (€ 60,-). In geval van afkoop regel ik uiteraard iemand anders en u krijgt dan een acceptgiro thuisgestuurd.
In beide gevallen graag zo spoedig mogelijk (uiterlijk 5 dagen tevoren) doorgeven aan Joke Kimman (tel. 02/687.3105) of per e-mail: joke.kimman@telenet.be

Tijdens uw bardienst:

Het is uw verantwoordelijkheid dat er iemand (één persoon per familie is voldoende) ten tijde van uw bardienst aanwezig is. U zult uw bardienst doen naast een ervaren kracht, die zorg draagt voor kas en sleutel. Consumpties dienen direct betaald te worden. Komt er een heel team tegelijkertijd, vraag aan de captain of hij/zij de bestelling wil opschrijven en maak deze daarna klaar. Is het druk, blijf rustig, laat u niet onder druk zetten, u doet uw best, dan wachten ze maar even. Vergeet nooit dat u achter de bar staat om geld voor de club te verdienen. Een kleine consumptie voor uzelf op rekening van ISCA is prima, maar consumpties voor familie en anderen dient u gewoon af te rekenen. De stelling is: geen kinderen van beneden de 16 jaar achter de bar. Uiteraard kunnen uw kinderen best klusjes doen als glazen ophalen, volle tafels afruimen of de afwas doen. Graag zelfs! Maar koffie schenken, bier tappen, jenever schenken en afrekenen blijven taken van de ouder.